Lifestyle

Gilda-napló – Önbizalom

Amikor közeledtem a program vége felé, készítettem egy fotót magamról és elküldtem Erdei Zsoltnak, főnökömnek, hogy tessék, két hónapba ennyi fért bele. Rettegtem, féltem, mert kevésnek éreztem a változást, de Zsolti reakciója meglepő volt: annyit mondott, hogy wow. Én pedig szokásos önbizalomhiányommal megkértem, hogy ugyan már, legyen őszinte, nem kell pátyolgatni a lelkem! De ő csak annyit mondott, hogy tegyem egymás mellé a mostani és az augusztusi képet. És mikor megtettem, férfiasan bevallom, majdnem megkönnyeztem.

 

 

Nem, nincsenek kockák, nem, nincsenek dagadó izmok, de vannak apró – és persze óriási – változások, amikre nem is számít az ember, hogy megtörténnek.

De nem is ez a lényeg. A Gilda Max személyi edzőjével, Wekerle Gyulával megtett utam legnagyobb eredménye az önbizalom lett. Nem, nem lett bomba testem, ennyi idő nem is elég rá, ám lett önbizalmam, ami nekem soha, de soha nem volt – legalábbis a testemmel és külsőmmel kapcsolatban nem. Sose tudtam elképzelni, hogy V-vonalam legyen, mellizmom legyen, hogy izmos legyen a hátam. Pedig megtörtént. És rá kellett jönnöm, hogy igen, a dolgok, amikre vágyunk, a legtöbb esetben nem elérhetetlenek. Hanem igenis megtörténhetnek, valósággá válhatnak. Nagy sablon, de tényleg csak tenni kell érte.

Menj el egy edzőhöz, akár csak két-három alkalommal, és tanulj meg mozogni, és igenis, tartsd be a diétát, amit az edző mondd. Mert tényleg lehet tenni magunkért. És tényleg lesz jele. És tényleg minden pici megjelenő izom olyan eredmény, ami elképesztő erőt ad.

Ahogy minden visszajelzés is. „Megváltozott a tartásod!” „Megváltozott a járásod!” „Azért látszik a mellizmod!” De magamon is látom a tükörben, hogy tudok máshogy viselni egy pólót vagy egy inget. Szóval igen. A legnagyobb nyeremény a biztos étrend és állandó mozgás mellett az önbizalom.

Amit ezek után soha többé nem leszek hajlandó elengedni. És gondoljatok bele: csak két hónap mozgás kellett hozzá. Tényleg, őszintén varázslatos!
Köszi, Gyula! Köszi, Gilda Max!

 

A post shared by Adam Kanicsar (@kanicsar) on

 

 

Kanicsár Ádám András

 

Három hónapra a Gilda Max biztosított számomra egy személyi edzőt, aki drákói szigorral felügyelt, hogy a semmiből építsünk valamit. Szigorú edzésterv és diéta, minimális szénhidrát és alkohol, sok mozgás és pihenés. Három hónapig úgy kellett élnem, ahogyan még sosem éltem: egészségesen és tudatosan. Az átalakulás első és második részét megtaláljátok online, a harmadik részt pedig keressétek a Humen Magazin novemberi számában. Az átalakulás közben vezettem egy naplót is, most ezekből szemezgetünk.

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
hirdetés