Itthon

Közönségdíjas lett a szivárványcsaládok mellett kiálló kampány

Kedd éjfélig lehetett szavazni a NIOK Civil Díj döntőjében a Háttér Társaság és Szivárványcsaládokért Alapítvány közös #ACSALÁDAZCSALÁD kampányára és mint arról a két szervezet a közösségi médiában beszámolt, a szavazatok 22 százalékával megnyerték a közönségdíjat!

 

Háttér Társaság | Facebook

 

Óriási elismerés ez, hiszen 27 szervezet közül kerültek ki első helyezettként. “Gyűlölködő, bántó, névtelenül feltett kérdésekre válaszoltak szivárványszülők és szakértők a Háttér Társaság és a Szivárványcsaládokért Alapítvány kampányában, amelynek célja az volt, hogy jobban megismertessék magukat és jogi problémáikat a társadalommal” – olvasható, mivel érdemelte ki a kampány a döntőbe kerülést.

A Civil Díjat a NIOK Alapítvány azzal a céllal hozta létre, hogy felhívja a figyelmet azokra a civil kezdeményezésekre, amelyek kiemelkedő eredményeket értek el, összefogást generáltak, változást indítottak el, különösen innovatívak, vagy jó példával szolgálnak a többi civil szervezet számára, és a díjazással ismertséget és elismertséget adjon nekik.

 

 

2020. december 15-én 135 igen és 55 nem, valamint 5 tartózkodás mellett a magyar országgyűlés Fidesz-KDNP többsége, valamint a Mi Hazánk Mozgalom független képviselői megszavazták a Polgári Törvénykönyv örökbefogadással kapcsolatos részének módosítását. A módosított törvénynek köszönhetően az azonos nemű pároknak semmi esélyük nem maradt, hogy örökbefogadás útján gyerekük legyen és családot alapítsanak.

A szivárványcsaládok mellett az elmúlt félévben számos civil szervezetbudapesti nagykövetségekmárkáksportolókművészek és más ismert magyarok álltak ki, túlnyomó többségük a kampányban megismert szimbólummal és hashtaggel.

 

Légy részese a szivárványcsaládok mellett kiálló kampánynak!

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin