Itthon

Alföldi Róbert is kiáll a szivárványcsaládok mellett

Megjelent a Magyar Közlönyben a rendelet, amely értelmében mostantól csak akkor fogadhatnak örökbe gyereket jogi státuszukat tekintve egyedülálló szülők, ha azt a miniszter (jelenleg Novák Katalin) külön engedélyezi.

Korábban az egyedülállók örökbefogadási lehetőségének segítségével nevelhettek gyereket azonos nemű párok is, amennyiben a gyermekvédelem hozzájárult. Mostantól erre a szakhatóságnak nincs lehetősége, ha egyedülálló jelentkezik gyermekért (függetlenül szexuális orientációjától), akkor Novák hagyhatja jóvá az örökbefogadást.

A szivárványcsaládok betiltása ellen a Szivárványcsaládokért Alapítvány több figyelemfelkeltő kampányt is indított, a legutóbbihoz budapesti nagykövetségek, válogatott labdarúgók és közel száz márka is csatlakozott.

E sor bővült a hétvégén Alföldi Róberttel, aki hivatalos Facebook-oldalán posztolt.

 

 

Megjelent a Magyar Közlöny, és most már a törvény rögzíti, hogy a kormány, azon belül is a családokért felelős tárca nélküli miniszter tudja engedélyezni és dönti el, hogy mi a szeretet, és hogy ki alkalmas arra, hogy szeressen, és azt is, hogy ki szerethet, segíthet, nevelhet olyan gyerekeket, akiknek nincs se családja, se szülője, se szeretet az életében.

Szép! Tényleg, ez egy keresztény kormány! Most már igazán látszik!

Újra megkérdezem, mélyen hívő, igazi keresztény magyar honfitársaim, hogy ez így rendben van?

Olvasható a bejegyzésben, amire mostanáig 19 ezer reakció és több mint kétezer komment érkezett.

A határozat kihirdetését megelőzően egyedülálló és azonos nemű szülők meséltek a gyerekeikről. Részletek:

Egyedülálló és azonos nemű szülők vallomásai a gyermekeikről

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin