Itthon

Budapest karácsonyfájára felkerült A család az család ünnepi üveggömbje

A Szivárványcsaládokért Alapítvány felhívására reagálva Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere az Instagram oldalán tette közzé, hogy a fővárosi önkormányzat karácsonyfájára is felkerült A család az család logójával ellátott ünnepi dísz.

„Kiállok egy összetartó társadalom, az emberi méltóság, a szabadság szeretete és a szeretet szabadsága mellett” – írta a kép alá a főpolgármester.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Karácsony Gergely (@karacsony_gergely) által megosztott bejegyzés

 

Az alapítvány arra kérte a budapesti kerületek és a megyeszékhelyek polgármestereit, hogy tegyék fel ők is az általuk küldött, a #családazcsalád logóval ellátott díszeket a helyi karácsonyfára.

Ez a logó két éve a családok sokféleségét és egyenlőségét hirdeti: mert ami számít, abban nincs különbség. Fontosnak tartjuk, hogy minden családnak azonos jogai és lehetőségei legyenek Magyarországon. Bízunk benne, hogy a dísz minél több karácsonyfán ott lesz majd, és kifejezi az összetartozást.  – írják Facebook-üzenetükben.

 

Az alapítvány arra kér mindenkit, ha megtalálják a díszt valamelyik települési karácsonyfán, fotózzák le és küldjék el nekik a képet.

A civil szervezet korábban a Sándor-palota karácsonyfájára is küldött ilyen logóval ellátott díszgömböt.

 

A Mikulás is tudja: a család az család!

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin