Itthon

Légy részese a szivárványcsaládok mellett kiálló kampánynak!

A kormány tervezett törvénymódosítására válaszul – amely ellehetetlenítené az azonos nemű párok maradék örökbefogadási lehetőségét, betiltva a szivárványcsaládokat – a Háttér Társaság az érintett családok közösségével és többek között a Humen Médiával is összefogva kampányt indított.

E kampány egyik eleme az #acsaládazcsalád hashtag indítása a közösségi médiában, így hívva fel rá a ülőifigyelmet, hogy a gyerekek számára nem a szüleik neme fontos, hanem az, hogy szülői szeretet, odafigyelés és gondoskodás vegye körül őket.

Hogyan tudsz segíteni?

  • Kövesd kollégáink példáját és rajzold a tenyeredre a három pálcikaemberből álló jelképet, majd készíts fotót magadról! Tedd ki Instagramra, Facebookra, Twitterre, ahova jól esik, használd a #acsaládazcsalád hashtaget és mondd el, számodra mit jelent a család.
  • Oszd meg ezt a posztot Story-ban, hogy minél több emberhez eljusson az üzenet!

A mellékelt fényképeket kollégáinktól kaptuk:

 

 

A kampány egy másik eleme a videóüzenet, amelyben szivárványcsaládok válaszolnak a legbántóbb kommentekre – beszélgetést szeretnének ugyanis indítani a társadalomban a családokról és egyben el akarják oszlatni a szivárványcsaládokkal kapcsolatos leggyakoribb félreértéseket.

A felvételt itt nézheted meg:

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin