Lifestyle

Így táplálkozz, ha ilyen testet szeretnél!

Pusztai Olivér testére lehet irigykedni – vagy épp nyálat csorgatni -, de azt nem szabad elfelejteni, hogy mekkora munka és teljesítmény áll egy ilyen kidolgozott test mögött.

Olivér az egészséges táplálkozással és a testedzéssel kapcsolatos videós sorozatba kezdett, aminek első részét az evésnek szentelte. (Nálam külön poén, hogy az éppen kikapcsolt reklámblokkoló miatt az egészséges táplálkozásról szóló videó előtt pont egy mekis videó futott le – sose fogom megérteni, ki hegeszti azt az algoritmust.)

Mielőtt nagyon helyesen nekilelkesednénk az egésznek, és lelki szemeink előtt megjelennénk egy fitnesszmodell testével, azért arra Olivér is felhívja a figyelmet, hogy ő nem a nulláról kezdte: tizenegy év versenysport és 12-13 évnyi rendszeres kondi, valamint egy alaposan felépített táplálkozási rendszer segítségével érte el mindezt.

Ettől függetlenül ha eredményeket szeretnénk elérni, szükséges odafigyelni a helyes táplálkozásra, ehhez pedig tippeket és tanácsokat kaphatunk most tőle. Pusztai Olivér YouTube-csatornája itt érhető el, az Instagram profilt pedig itt csekkolhatjátok.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb