Színes

Végül börtönre ítélték a szingapúri modellt az OnlyFans profilja miatt

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TITUS LOW (@titusslow)

 

Egy szingapúri bíróság október 11-én három heti börtönbüntetésre ítélte Titus Low-t, amiért a rendőrség figyelmeztetését megszegve továbbra is belépett az OnlyFans fiókjába. Low az első olyan tartalomgyártó Szingapúrban, aki ellen büntetőeljárás indult „obszcén tartalmak” terjesztése miatt.

A városállamban azért problémás a korhatáros tartalmak egyik kedvelt platformja, mert a hatályos törvények szerint tilos a pornográf anyagok birtoklása, terjesztése vagy értékesítése (a felnőttfilmek streamelése ugyanakkor nem illegális, amíg nem töltik le és nem tárolják azokat). Mivel az OnlyFans tartalomgyártói legtöbbször előfizetéses rendszerben teszik elérhetővé a fotóikat és videóikat, így egyszerre valósul meg a terjesztés és az értékesítés. Low esete után a helyi politikusok részéről még az is felmerült, hogy betiltsák a platformot.

Low 2021 áprilisában csatlakozott az OnlyFans-hez és egy időben több mint háromezer előfizetője volt. Biszexuális imázsa erős tabukat feszegetett az országban, ahol még csak idén augusztusban jelentették be, hogy dekriminalizálják a homoszexualitást.

A 22 éves Low a bírósági dokumentumok szerint bűnösnek vallotta magát, és a szabadságvesztés mellett 3000 szingapúri dollár, átszámítva több mint 900 ezer forint pénzbírságot is kapott. Börtönbüntetését október 26-án kezdi meg, közölte az ügyvédje a CNN-nel.

A rendőrség még tavaly decemberben tartóztatta le, miután egy férfi panaszt tett ellene. Később óvadék ellenében szabadlábra helyezték azzal a feltétellel, hogy nem lép be az OnlyFans fiókjába. Az ügyészek szerint a belépésével Low „a pénzügyei érdekében hátráltatta a rendőrségi nyomozást”. Védőügyvédje, Kirpal Singh elmondta, hogy a belépésen túl mást nem csinált ügyfele, nem posztolt új tartalmakat. Az ügyvéd azt is közölte, nem fellebbeznek az ítélet ellen. Low a CNN-nek arról beszélt, nem tudja kizárni, hogy egyszer majd ne térjen vissza a platformra: „Szeretem, amit csinálok, és erről vagyok ismert. Azt aktfotóim már úgyis kikerültek. De ez is az OnlyFans tulajdonsága. Az alkotóknak nincs sok befolyásuk arra, hogy ne szivárogjanak ki az anyagik, vagy hogy a tudtuk nélkül újra felbukkanjanak. Ezt én sem tudom befolyásolni, de a jövőben mindenképpen óvatosabb leszek.”

Low a közösségi médiában arról is beszélt, hogy megkönnyebbült, hogy véget ért az ügye, mert a mentális egészségét megviselte az eljárás. Azóta egyébként is békésebb vizekre evezett, OnlyCreamery néven saját fagyizót nyitott.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin