Nyálcsorgató

Az anyukája kezeli a melegpornós Reno Gold befektetéseit

Reno Gold munkásságába jó eséllyel a legtöbb meleg férfi belefutott már, ha nem az Instán vagy a YouTube-on, akkor a korhatáros videómegosztók felületén biztosan. A közösségi médiát ügyesen használva olyan keményen építi az OnlyFans karrierjét, hogy kora huszonévesen már összegyűjtötte az első egymillió dollárját a korhatáros tartalmak gyártásával.

Art Bezrukavenko nem először készít interjút felnőttfilmessel, neki mesélt most a munkamániásnak tartott Gold a pályafutásáról és a terveiről. Az interjúból kiderül, hogy a korábban sztriptíztáncosként és escortként is dolgozó Gold saját bevallása szerint 23-24 éves lehetett, amikor az első millió összejött, a következő évben pedig már 1,5 milliót keresett. A bevétellel azonban jól gazdálkodik, főleg ingatlanokat vásárol belőle.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reno Gold (@reno_gold)

 

Money, Money, Money

Ezt a pénztermelő teljesítményt még a Forbes is értékelte 2020-ban és külön cikket szenteltek neki. Az eltelt időben 15 lakást és egy családi házat vásárolt össze, és azt otthonról hozza, hogy a hirtelen jött nagyobb összeget nem szabad elszórni. Az édesapja ingatlanok értékbecslésével foglalkozik, az édesanyja pedig ingatlanhasznosítással. Így szinte jött magától, hogy az apja adta a szakértelmét, hogy mit érdemes megvenni, az egyszobás kislakások kiadására pedig felfogadta jutalékért cserébe a saját anyukáját, aki menedzseli az ingatlanokat a floridai Melbourne-ben. Jelenleg havonta így 110-120 ezer dollár jön össze az OnlyFans anyagokból, és 10 ezer dollár az ingatlanokból.

Ez a gazdasági előrelátás abból is adódik, hogy tisztában van azzal, csak egy limitált idő van számára, amíg ennyire sikeres lehet – bár bevallja, hogy van annyira exhibicionista, hogy akár még 70 évesen is készítene videókat, amikor már inkább azért fizetnének neki, hogy ne tegye.

Bár több videóssal is dolgozik, és a YouTube videóit is egy külön személy vágja össze, ezen túlmenően nincs körülötte nagy stáb. Az OnlyFans anyagokat, a videókat és a fotókat jórészt maga szerkeszti és vágja. Hogy ennyire sikeres lehet, abban a közvetlen és kommunikatív személyiségén túl szerepet játszhat, hogy napi szinten 10 órát szán arra, hogy a kommenteket és az üzeneteket elolvassa és reagáljon rájuk.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reno Gold (@reno_gold)

 

A 27 éves Gold négy éve van együtt a barátjával, és nem élnek olyan nagy társasági életet, mint amit az Insta-fotók alapján feltételeznének sokan. Idejük java részében utazgatnak, vagy pedig az ő szüleit, vagy a párja szüleit látogatják, és a többi családtaggal járnak össze. Az orvosként dolgozó barátjával azt tervezik, hogy egy lakókocsival nekiindulnak az Egyesült Államoknak, hogy olyan meteordarabkákat gyűjtsenek, amiből majd gyűrűt készíttethetnek.

A mindenből viccet csináló és bevallottan komolytalan Gold az interjúban olyan témákat érint még, mint a gyermekvállalás, a szexmunkások mentális egészsége, vagy épp a gay for pay előadók.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin