Színes

Letartóztatták a szingapúri modellt az OnlyFans profilja miatt

A szingapúri Titus Low több mint félmilliós követőtáborral bír a TikTokon, de az Instagramon (169 ezer), a Twitteren (340 ezer) és a YouTube-on is (55 ezer) sok rajongója akad. Van azonban még egy platform, ahol Low kifejezetten aktív, ez pedig az OnlyFans. Saját bevallása szerint innen származott a jövedelme, végül azonban az itt megosztott képek miatt került bajba.

Bár Szingapúrban közel sem ő az egyetlen tartalomgyártó a felületen, a The Straits Times szerint ő az első, akit letartóztattak és bíróság elé állítottak emiatt. A városállamban tilos a pornográf anyagok birtoklása, terjesztése vagy értékesítése (a felnőttfilmek streamelése ugyanakkor nem illegális, amíg nem töltik le és nem tárolják azokat), továbbá törvény tiltja az azonos neműek közötti szexuális kapcsolatot és a meztelenséget is.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TITUS LOW (@titusslow) által megosztott bejegyzés

 

Low egy kilencperces videóban beszélt a letartóztatásáról, amelyben felhívta az őt kritizálók figyelmét arra, hogy az általa gyártott tartalomhoz csak fizetés után lehetett hozzáférni, így az nem volt nyilvánosan elérhető.

„Mi kizárólag a saját korosztályunknak készítünk tartalmakat, olyan tartalmakat, amelyeket látni akarnak. Mindezt konszenzusos alapon. Tehát nem kényszerítünk arra, hogy megnézd a tartalmainkat, nem kényszerítünk arra, hogy fizess, ezek nem nyilvánosak. És ha én nem akadályozom az életedet és az életstílusodat, akkor az, aki feljelentett, miért akadályozza az enyémet?”

 

Tevékenysége miatt ismeretlenek panaszt tettek a hatóságoknál szeptember 4-én, amelyben jelezték, hogy Low olyan képet tett elérhetővé magáról az interneten, amelyen intim testrész látható. Október 11-én öt rendőr szállta meg a lakását és elkobozták a telefonját, a tabletjét, valamint eltiltották az OnlyFans további használatától. November 2-án a rendőrök ismét megjelentek, lefoglalták a tartalék telefonját és ismét eltiltották az OnlyFans-től, amelyet ő továbbra is használt.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TITUS LOW (@titusslow) által megosztott bejegyzés

 

December 29-én aztán berendelték a rendőrségre, ahol letartóztatták obszcén anyagok elektronikus úton történő továbbítása miatt, majd másnap bíróság elé állították. Ügyével kiemelten foglalkoznak a helyi hírportálok, miközben félni kezdtek az OnlyFanst használó szingapúriak a hatóságok üzenete miatt:

„A rendőrség szeretné emlékeztetni a nyilvánosságot, hogy a büntető törvénykönyv értelmében törvénytelen bármilyen obszcén anyagot elektronikus úton továbbítani.

Ugyancsak törvénybe ütközik az olyan üzletben való részvétel vagy haszonszerzés, ahol obszcén anyagokat továbbítanak elektronikus úton, vagy ahol obszcén anyagok értékesítését reklámozzák. A lakosság tagjai feljelentést tehetnek a rendőrségen, ha tudomásuk van ilyen tevékenységet folytató személyekről”.

 

Low végül 5000 dolláros óvadék ellenében távozhatott, ügyének további tárgyalását január 20-ra halasztották. Az obszcén anyagok elektronikus úton történő továbbításáért három hónapig terjedő szabadságvesztés és pénzbírság is kiszabható.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin