Nyálcsorgató

Az OnlyFansen ünnepli a testét a meleg olimpikon

Matthew Mitcham
Fotó: Matthew Mitcham Instagram

 

Matthew Mitcham korábbi műugró olimpikon, a 2008-as pekingi olimpia aranyérmese többször is beszélt interjúkban az önelfogadáshoz vezető cseppet sem könnyű útjáról.

A 34 éves egykori sportoló most egy másfajta üzenetet próbál közvetíteni: a szexpozitivitást. Mindezt pedig az OnlyFans platformján kívánja megvalósítani, ahol férje, Luke Rutherford már évek óta szerepel.

Az Outsportsnak adott interjújában Mitcham úgy nyilatkozott, hogy szerinte a világ nem áll eléggé pozitívan a szexhez. „A test ünneplése. Szerintem ez egy gyönyörű dolog”. 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Matthew Mitcham OAM (@matthewmitcham88) által megosztott bejegyzés

 

A feliratkozói úgy tűnik, egyetértenek: Mitcham alig egy hónap alatt az OnlyFans alkotók felső 0,86%-ba került. Rajongóit csábító pózokkal jutalmazza, melyek azonban épp eleget hagynak a képzelet számára is.

„Azok a képeim a legnépszerűbbek, amelyek kicsit feszegetik a határokat – mindenki ki van éhezve” – mondta.

Matthew Mitcham azonban pontosan tudja, hol vannak azok a határok, amelyeket nem léphet át, mivel ő maga is a mainstream médiában dolgozik. Sokáig emiatt nem mert „botrányosabb” lenni, azonban most úgy gondolja, hogy a félelem nem állhat a test ünneplésének útjába.

A kidolgozott testű sportolók alig semmiben fotózása nem újkeletű dolog, kereskedelmi magazinok címlapjain is szerepelnek ilyen férfiak, és számos sportoló hajlandó vetkőzni egyes alsóneműmárkák népszerűsítéséhez is. Teljesen meztelennek lenni viszont még mindig majdnem hogy tabu, sokan obszcénnek tartják az ilyen képeket.

„Még a mindent megmutató meztelenségre is nyitott vagyok, ha a művészet nevében meg tudom védeni” – mondta. „Szerintem védhető. Én ilyen ember vagyok. Kreatív, művészi ember vagyok, és szeretem ünnepelni a testet.”

Mitcham úgy véli, addig kell feszegetnie a határokat, ameddig csak lehet, anélkül, hogy veszélybe kerülne a karrierje. Számára az, hogy szereti önmagát és törődik önmagával, azt is jelenti, hogy nyitott a meztelen képekre.

„Ez olyasvalami, ami nekem örömet okoz, és úgy tűnik, hogy sok más embernek is örömet okoz” – nyilatkozta. „A hiúság csak akkor jelent problémát, ha kibillen az egyensúlyból. Egyébként én az emberi test ünneplésének tekintem. Ha sikerül megtalálni ezt az egyensúlyt, és csak az emberi alak szépségét ünnepelni, akkor szerintem ez csodálatos dolog.”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Matthew Mitcham OAM (@matthewmitcham88) által megosztott bejegyzés

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin