Színes

Olimpikon úszó a meleg amerikaifutballista párja

2023 nagyszerűen indult Carl Nassib és barátja, Søren Dahl számára.

A Tampa Bay Buccaneers játékosa, Nassib a 330 ezer ember által követett Instagram-oldalán, storyban posztolta a fényképet, amelyen átkarolja a dán olimpikon úszó Dahlt, aki Nassib csapatának mezét visel. Az NFL-sztár a képhez ezt írta: „A 2023-as évet a párommal és a rájátszással indítom„.

 

 

Nassib csapata, a Tampa Bay Buccaneers nemrég megnyerte az NFC South bajnoki címét, miután 30-24-re legyőzte a Panthers csapatát.

2022-ban Nassib már posztolt Dahllal közös fényképeket a közösségi médiában. A 2016-os riói olimpia úszójával együtt lógtak a tengerparton, egy klubban és az edzőteremben is, ami érthető módon már korábban találgatásokhoz vezetett.

A pletykák novemberben tovább erősödtek, amikor Dahl megosztott egy Instagram-sztorit magáról és Nassibről, amin a „Weekend 11/10” felirat mellett és egy szív emoji is állt. Nassib továbbosztotta a sztorit.

Az amerikaifutballista 2021-ben coming outolt, és ő lett az NFL első játékosa, aki még aktív sportolóként tette ezt meg. Egy későbbi interjúban elmondta, hogy a fiatalokért tette.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin