Hírek

Meleg volt a fülöp-szigeteki elnök, de aztán kigyógyította magát

 

Rodrigo Duterte, a Fülöp-szigetek elnöke rendre meghökkentő és elképesztő kijelentéseket tesz. Tavaly decemberben bevallotta, hogy fiatal korában szexuálisan inzultált egy nőt, majd idén márciusban egy női egyjogúságról szóló eseményen lekurvázta a hallgatóságát. Egy áprilisi kampánygyűlésen arról beszélt, hogy egy férfi külseje semmit sem ér, ha kicsi a farka, de az övé bezzeg elég nagy és mindig áll.

„Ha Isten kis faszt adott volna, az oltár előtt vágom le”

– mondta ekkor. Politikai ámokfutása sajnos nem a vállalhatatlan kijelentésekben merül ki, azzal indította elnöki terminusát, hogy mindenféle eljárás nélkül tízezreket öltek meg drogfogyasztás gyanújával. Ezután maga hencegett, hogy a csúcstalálkozókon füvezni szokott.

A korábban vadul buzizó elnök 2017-ben elkezdte támogatni a házassági egyenlőséget, de ez a katolikus egyház tiltakozása miatt eddig nem valósult meg. Amikor kegyetlen drogháborúja miatt bírálta az egyház, egyszerűen annyit mondott, hogy a papok többsége úgyis meleg, vállalják inkább magukat és akkor nyíltan élhetnek a fiúikkal.

Az egyik helyi híroldal, a Rappler szerint ismét sikerült meredeket nyilatkoznia az elnöknek. Egy Japánban tett látogatás során politikai riválisára tett sértő kijelentéseket – azzal próbálta lejáratni Antonio Trillanes szenátort, hogy ha így folytatja tevékenységét, a végén még meleggé válik. Ekkor pedig a következőket mondta:

„Az jó, hogy akkor Trillanes és én hasonlóak vagyunk. De én kigyógyítottam magamat. Amikor belekezdtem a párkapcsolatomban a volt feleségemmel, azt mondtam, ennyi. Újra férfi lettem.”

A helyi hírportálok szerint az elnök ismét valami nagyot akart mondani, és nem arról van szó, hogy valóban meleg lett volna. Mindenesetre ha mégis igaz, amit állít, hogy sikeresen kigyógyította magát, akkor az M5 közszolgálati csatornán epedve várják hozzá a receptet.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin