Hírek

Két hím gorilla közösüléssel szórakoztatta a látogatókat egy holland állatkertben

Shirley Kroos természetfotós nem mindennapi jelenetre lett figyelmes, amikor a rotterdami állatkertben sétálva felvételeket készített. A gorillák lakhelyéül szolgáló területen két hím egyed játékába futott bele – bár amit e két állat művelt finoman szólva is több volt ártatlan játéknál. Változatos szexuális pózokban okoztak örömet egymásnak.

Előtte és utána is fel-alá rohangáltak játékokkal a kezükben, amiket a gondozóiktól kaptak. Úgyhogy mondhatjuk, hogy csak játékos kedvükben voltak és élvezték egymás társaságát” – kommentálta az esetet a hölgy. Az eseményt az állatkert sem hagyta szó nélkül, kommentárjukban hozzátették, hogy a két emlegetett gorilla a hároméves Aybo és féltestvére (apjuk közös), a nála pár hónappal fiatalabb Thebo.

Képünk illusztráció

Kroos videófelvételt készített, amelyet Facebookra is feltöltött ez azonban sajnos azóta lekerült a közösségi médiumról. „Nagyszerű volt látni, ahogy ez a két fiú szórakozik – engem legalábbis megnevettettek” – idézte fel a közösülés pillanatait a hölgy.

Azonos nemű gorillák játékáról írni online magazinunk hasábjain is újdonságnak számít – de nem azért, mert a neves afrikai püspökkel egyetértésben ne hinnénk az állatvilágon belül létező homoszexualitásban. Hanem mert az elmúlt években a parkokban, állatkertben kiránduló látogatók elsősorban hím oroszlánok közösülésébe futottak bele. Például ekkor, ekkor és legújabban ekkor.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin