Hírek

Három hím oroszlán orgiájába futottak bele egy szafari park látogatói

Nem mindennapi élményben volt része annak a brit családnak, akik hétvégi kikapcsolódásként ellátogattak a Birminghamtől nem messze található West Midlands Safari Parkba. A 27 éves Danielle Harvey, férje és három gyereke dzsipbe ültek, majd a nap során egyszer csak három hím oroszlán közelében, alig tíz méterre tőlük lassítottak le.

 

A kép illusztráció

A kifejlett felnőtt egyedeket nem zavarta különösebben, hogy hirtelen közönségük támadt, egyik pillanatról a másikra egymásnak estek. De nem a verekedős, hanem a közösülős módon, ami igen csak felnőtt tartalom, különösen akkor, ha három, négy és öt éves gyerekek vannak a társaságunkban. Bár a volánnál ülő apuka igyekezett minél gyorsabban elhajtani, a srácok – akik az anyuka elmondása szerint rengeteg National Geographicot néznek – azért igen hamar képben voltak, mi zajlik a terepen. „Huncut fiúk!” – kommentelte Danielle kisfia.

A harminc másodperces home video a The Sun oldalán tekinthető meg.

Az angliai hím oroszlánok tavaly augusztusban is nagyon aktívak voltak, majd novemberben Kenyában is kedvet kapott két egyed arra, hogy közönség előtt áldozzanak a szerelem oltárán.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin