Nyálcsorgató

Japán kuriózum: hosztklubok, ahol azért fizetsz, hogy flörtöljenek veled

fotó: Twitter / @BarBlacknude

 

A japán kultúrának számos furcsasága akad, egyik ilyen a szexualitáshoz való szinte meghasonlott hozzáállásuk. Nyilvánosan szinte tabunak számít beszélni róla, mindenki rejtegeti a maga kis hobbijait, például a pornófilmek megtekintését, amelyekre igen szigorú szabályok vonatkoznak (nevezetesen: ki kell takarni a nemi szerveket). Ugyanakkor lépten-nyomon bele lehet botlani „furcsa” dolgokba, például használtalsónemű-automatába, cseppet sem gyerekeknek készült animejelenetekbe, vagy éppen a hoszt- és hoszteszklubokba.

Utóbbiak igen érdekes létesítmények. A hoszteszklubokban nők szórakoztatnak férfiakat, a hosztklubokban pedig férfiak szórakoztatnak nőket, illetve a meleghosztklubokban férfiakat. (Leszbikus hoszteszklubokról sajnos nincs információnk.) Ezeket nem szabad összetéveszteni a hagyományos bárokkal. Jobbára belépőt kell fizetni, és igen speciális etikettszabályokat kell betartani.

Ha meleghosztklubot keres az ember, Tokió Sindzsuku negyedének Ni-csóme nevű részére érdemes ellátogatni, amely arról híres, hogy az egész világon itt találhatók a legnagyobb koncentrációban LMBTQ szórakoztató létesítmények. A meleghosztklubok többsége a japán meleg közösség hagyományos elvárásainak igyekszik megfelelni, vagyis vékony testalkatú, festett hajú, sokszor androgün külsejű hosztokkal fog találkozni a vendég. A belépő kifizetése után a vendég választhat a felsorakozott hosztok közül, vagy ha nem tud dönteni, katalógust is lapozgathat, amiben még az adott hoszt péniszmérete is szerepel. Sok klubnál a weboldalukon is lehet előre tájékozódni a hosztokról.

 

fotó: Twitter / @BarBlacknude

 

A lengén öltözött, jobbára fiatal srácok feladata a vendég szórakoztatása. A kiválasztott hoszt beszélget a vendéggel, flörtölget vele, italt is illik rendelni neki. A klubok bevételének jó része a fogyasztásból származik, így drága nedűkre kell számítani. A legtöbb helyen színpad is van, ahol a srácok szórakoztató műsort adnak elő, amikor épp nem vendéggel beszélgetnek. A fiúk idejét külön meg kell fizetni, általában 15 perces időközönként. Alapszabályként tilos az érintés, kivéve, ha a hoszt erre engedélyt ad. Szexuális aktus nincs a pakliban, maximum akkor, ha munka után a hosztot külön rá tudja erre venni a vendég, az már az ő személyes döntése. Általában azonban a cél az, hogy szex nélkül csábítsák vissza a vendéget, és egy személy hosszú távú, állandó hosztjává váljanak – ezzel lehet a legtöbb pénzt keresni.

A Tokyo BTM YouTube-csatorna készítői egy olyan hosztklubba látogattak, ahol az átlagtól eltérően izmos, kigyúrt srácok dolgoznak. Kifejezetten ezt a koncepciót választotta a tulajdonos, akit „papának” neveznek. (A japán meleghosztklubok menedzserét általában „mamának” (mama-szan) hívják.) Úgy vélte, vissza kell hoznia a régi időket, amikor a melegbárokban maszkulin külsejű hosztok voltak.

A meleghosztklubokban egyébként nem feltétlenül csak meleg srácok dolgoznak, a Tokyo BTM által meglátogatott BlackNude klub srácai között is dolgozik három heteroszexuális.

 

 

 

Öt japán LMBTQ zenész és előadóművész, akiket ismerned kell

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin