Színes

Először készül meleg társkereső reality Japánban

fotó: Netflix

A világ számos táján készült már randizós queer reality, Japánban az elsőt rögtön a Netflix gyártja. A The Boyfriend című, 10 részes sorozat kilenc férfit visz egy tengerparti házba, ahol a szerelem megtalálása mellett dolgozniuk is kell.

Egy mozgó kávézóban felváltva viszik a műszakokat, eközben mély barátságok köttetnek, és arra is lehetőség nyílik, hogy jobban megismerjék önmagukat is. „A fiatalemberek barátságát és személyiségét akartuk kiemelni. Nemcsak a romantikára, hanem az együtt töltött időre és a személyes fejlődés megtapasztalására is fókuszáltunk”mondta Ota Dai, a Netflix Japan producere.

A meleg randziós műsor kihívást is jelent egy olyan országban, amelynek társadalma jórészt konzervatív a témában, és amely a legtöbb fejlett országhoz képest kevésbé számít LMBTQ barátnak. A változás azért ha lassan is, de elindult: több helyi bíróság kimondta már például, hogy az államnak valamilyen formában el kell ismernie jogilag az azonos nemű párok kapcsolatát.

Az érkező műsor bizonyosan eltér majd a megszokott nyugati társaitól: „Beszéltem a szereplőkkel arról, hogy fejlődés és értékes tapasztalatok a közös barátságokból, a fiatalságból és a küzdelmekből erednek, nem csupán a romantikából. Ez sok váratlan csodához vezetett a forgatáson” – mondta Keiszuke Hisida, a sorozat rendezője.

Az első előzetes nem árul el egyelőre túl sokat, az epizódok július 9-től érkeznek négy héten át keddenként.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin