Életmód

Indul a jelentkezés az idei Mr. Gay Hungary versenyre

 

Tavaly tíz év után újra megrendezték itthon a Mr. Gay Hungary versenyt. A novemberi döntőről beszámoltak az országos hírportálok, a győztes, Pusztai Olivér pedig hazánk képviseletében dobogós helyezést ért el a fokvárosi világversenyen.

 

 

Most pedig hivatalosan is indul a jelentkezés az idei versenyre. Milyen tulajdonságokkal rendelkezik az ideális jelölt? Felelősséget érez a társadalmi ügyekért, igényes a megjelenésére, szereti az egészséges életmódot, és elég elhivatott, hogy a közösség érdekében cselekedjen.

Ez utóbbi különösen fontos, a győztes ugyanis nem csak a nemzetközi versenyen indulhat hazánk színeiben, hanem a szívéhez közel álló témát egy éven át képviselheti itthon.

A versenyre jelentkezni kizárólag online formában lehet a Mr. Gay Hungary honlapján található jelentkezési adatlap kitöltésével.

Ha kedvet érzel magadban, jelentkezz te is. De ne feledd! Ezen a versenyen nem az a lényeg, hogy tökéletes légy! Nem a Mr. Tökéletest keressük, hanem a magyar LMBTQ közösség nagyköveteit. Mutasd meg magad a világnak!

 

 

hirdetés
Previous post

Keresik az első nyíltan queer űrhajóst

Next post

Pert nyert a kormánymédia ellen a Budapest Pride-nak is helyt adó Auróra