Lifestyle

Házasodjon mindenki kedve szerint, akivel szeretne

Magyarországon ma, ha esküvőről beszélünk, akkor az általában egy férfi és egy nő kapcsolatának megpecsételésére korlátozódik. Pedig ennél sokkal nyitottabbnak is lehetnénk . A házasságkötés a mai modern felfogásban már az azonos neműek körében is teljesen elfogadott és természetes. Ennek szellemében gondolta azt három elszánt budapesti esküvőszervező, hogy – átlépve az ódivatú dogmákat – megalapítják az azonos neműek esküvőszervező irodáját.

gay

Tóth Eszter, az iroda egyik alapítója azt gondolja, hogy ha két férfi vagy két nő köt házasságot, számukra ugyanolyan fontos szerepe van az esküvőnek, mint más családi eseménynek, legyen az érettségi vagy diplomaosztó ünnepség. Életünk legnagyobb és legboldogabb pillanatait szeretjük megünnepelni együtt a szeretteinkkel. Az esküvő hagyományosan egy ilyen „buli”. Két szerelmes ember úgy gondolja, hogy kapcsolatuk elérkezett arra a pontra, amelyet az oltár vagy az anyakönyvvezető előtt is szeretnének megerősíteni.

Magyarországon az azonos neműek házassága a törvény szerint nem engedélyezett, viszont a bejegyzett élettársi kapcsolat létesítése igen. Ez nem jelent mást, mint hogy a két fél anyakönyvvezető előtt kinyilvánítja: ők egy pár. Bízunk benne, hogy ezt egyre többen teszik meg a jövőben, ezzel is kinyilvánítva összetartozásukat, szerelmüket. Ennek köszönhetően a környezetükben egyre többen fogják elfogadni a legális élettársi kapcsolatot két azonos nemű ember között, akik úgy érzik, hogy örökre összetartoznak.

o-GAY-MARRIAGE-facebook

A Gay Weddings iroda azt tűzte ki céljául, hogy a meleg és leszbikus párok egy igazán különleges napot tölthessenek el ebből az alkalomból.

Mielőtt magunk vágunk bele a feladatba, érdemes átgondolni, hogy mennyi előkészületet és munkát igényel egy esküvő megszervezése.

Kezdjük rögtön a papírmunkával.  A bürokratikus ügyintézést kikerülni semmiképp nem lehet, vagy nagyon nehéz. Az iroda szerencsére már ebben a pillanatban is a segítségünkre van. Hozzák-viszik a papírokat, nekünk csak az aláírásunkat kell kecsesen elhelyezni egy-egy formanyomtatványon.  Sarkalatos pont a ruha, aminek egyszerre kell elegánsnak és szexinek lennie. Ezek után jöhet a meghívók tervezése, a helyszín kiválasztása és foglalása, a menüsor összeállítása, valamint az italok és a torta, továbbá a tökéletes zenekar vagy dj megtalálása. Nem könnyű találni egy jó fotóst sem, de szerencsére ők ebben is segítenek. Eddig csak az alapokról beszéltünk. Most jöhetnek a különböző egyedi dolgok, extra kívánságok, amelyekkel színesíthetjük és felejthetetlenné tehetjük ezt a jeles napot.

Ha igazán emlékezetes és szép esküvőt szeretnétek, most már tudjátok hová fordulhattok bizalommal, hiszen hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkeznek, jó tanácsokkal tudnak ellátni benneteket és az áraik is a legjobbak, mert nem számolnak fel szervezési díjat.  Nincs izgalom, nincs rohangálás, viszont egész nap veletek lesznek és személyesen bonyolítják le a nagy napot.

Hajrá! Házasodni jó!

Szerző: Zsoltee

www.gaywedding.hu
info@gayweddings.hu

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin