Lifestyle

Divatbemutatók, techno jóga és hajós bulik a Balaton Soundon

fotó: Emil Chalhoub / Balaton Sound

Alig egy hét és megpakolhatjuk az autónkat, felcuccolhatunk a vonatra vagy elfoglalhatjuk a helyünket egy telekocsiban, hogy meg se álljunk Zamárdiig, ahol idén is gőzerővel robban be a Balaton Sound. A július 3. és 6. között rendezett fesztiválon számos jól ismert hazai és nemzetközi előadó szórakoztatja majd a közönséget, ám rengeteg izgalmas program is várja az odalátogatókat.

Hamarosan megkezdődik a nyár egyik legnagyobb bulija, a Balaton Sound, az elektronikus zenei fesztiválon összesen 165 fellépő gondoskodik a hangulatról – közülük az LMBTQ-közösséget látványosan támogató előadókról itt írtunk bővebben.

A főfellépők között ott lesz az olasz Meduza-trió, a német Purple Disco Machine, a szintén német Paul Kalkbrenner, a magyar Yamina, az angol John Newman, az amerikai Marshmello, az izraeli Borgore, az ausztrál testvérpár, a Nervo, az ugyancsak ausztrál Will Sparks, illetve a holland Sound Rush-duó. Rajtuk kívül rengeteg ismert lemezlovas lép színpadra, ám a fellépések között és alatt egyéb izgalmas programok is várják a fesztiválozókat, akik nemcsak a színpadok előtt, hanem akár hajók fedélzetén is csápolhatnak, ehhez azonban Siófokig kell utazniuk. Ott található ugyanis a Heineken Balaton Sound lenyűgöző panorámát biztosító vízi különítménye, ahova a fesztivál ideje alatt naponta 300 jegyet kínálnak.

 

A szervezők a magyar tenger közelségét másképpen is kihasználták: a hajós buliktól eltérően nem kell Siófokra utaznunk, ám ugyancsak a vízen ringatózva bulizhatunk a Mattress Madness névre keresztelt programon. A Balaton Sound feliratnál szervezett eseményre semmi mást nem kell vinnünk, csak egy strandmatracot, rápattanva pedig együtt szelhetjük a hullámokat a legjobb elektronikus dallamokra a többi fesztiválozóval. Mindenesetre a bulik után a pihenés is ránk fér, ha pedig aktív pihenésre vágyunk, nem hagyhatjuk ki a techno jógát, amelyet minden nap délután 13 és 14 óra között tartanak a Rádió 1 Heineken Beach Clubban. A szokványos jógától merőben eltér, ugyanakkor a Balaton Sound hangulatához kiválóan illeszkedik a program, ugyanis egy ismert DJ zenéjére, UV-fényben kell végezni a kifejezetten dinamikus, kezdő, illetve haladó gyakorlatokat.

Mindez még nem minden: az idei Balaton Soundon minden nap végignézhetünk egy-egy divatbemutatót, a Mattress Madnesshez hasonlóan a fesztivál területén található Balaton Sound feliratnál. A bemutatók különlegessége, hogy azokat exkluzívan a fesztiválra tervezve rakta össze Lakatos Márk egy négy fős divattervező csapattal közösen.

„A Sound csodálatos helyszínét egy igazi fashion/style helyszín teszi tökéletessé. Évek óta dolgozom a csapattal a divatbemutatók rendezésében és végre megvalósult most egy régi álmunk: a Fashion HUB, amely a fesztivál legstílusosabb helyszíne lesz. Minden fashionista Soundert várunk szeretettel menő programokkal, DJ-kkel, fashion márkákkal, frizura- és smink-készítéssel” – fogalmazott Lakatos Márk a fesztivál hivatalos weboldalán.

A divatbemutatókon többek között bemutatkozik a kapucnis pulóverekben utazó testvérek márkája, a Hooded Staff, amely a New York-i és Los Angeles-i trendeket ötvözi a termékeiben. Ezen kívül az [UNREAL] a fenntartható és jó disztribúcióval rendelkező streetwear kollekciójában is kifutóra lépnek a modellek, de jelen lesz ruháival a Míkonoszon is boltot üzemeltető ANNA AMÉLIE, amely a divat és a képzőművészet egyesítésével hordható műalkotásokat kínál, a ruhákon kívül magas minőségű bőr táskákat és kiegészítőket, nemesfém ékszereket és dizájner lakberendezési tárgyakat. A szépségápolási termékek közül a Makeup by NYX márka nyit majd standot, valamint a bőrápolási termékeket kínáló KEVIN.MURPHY várja vendégeit egy konténerben, ahol a márka fő irányvonalát képviselő árucikkek megtalálása mellett frizurát készíttethetünk, hajápolási csomagokra is szert tehetünk, összességében pedig összedobhatunk magunknak egy kifogástalan „fesztivál lookot”, hogy megújult külsővel hódíthassuk el a kiszemeltünket a következő buli táncparkettjén.

 

 

 

Máthé Bence

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin