Hírek

Három nappal a 81 éves férje halála után már megismerkedett új párjával az özvegy

 

A néhai anglikán lelkész, a 81 éves brit Philip Clements özvegyére, a 27 éves román modellre, Florin Marinra újra rátalált a boldogság. A rá százmilliós vagyont hagyó férje halála után három nappal.

A hazájában kisebb bulvárcelebritásnak számító Marin a román Antena Stars interjújában árulta el, hogy újra párkapcsolata van. Új párja Clements halála után 3 nappal jelentkezett be Marinnál az Instagramon, de ő illendőségből öt hétig várt a válasszal. Utána aztán felgyorsultak az események, és immár hivatalosan is „együtt vannak” – ugyanis az új pár szintén az Egyesült Királyságban él, ahogy a néhai férj. A koronavírus-járvány miatt eddig személyesen még nem is találkozhattak az utazási korlátozások miatt, videohívásokkal tartják a kapcsolatot.

 

 

„Szentimentális okokból elkezdtem magamat nagyon jól érezni. Ez a kapcsolat még nem nagyon komoly, pedig a volt férjem azt akarta, hogy a halála után azonnal építsem újra az életemet.”

Az új partner az elmúlt években figyelemmel kísérte Marint a médiában, és nagyon szeretett volna megismerkedni vele.

A néhai Clements és Marin kapcsolatában egymást érték a hullámvölgyek. Amikor a lelkész a fiatal férjére íratta a lakását, az szakított vele, így Clements hajléktalanná vált. Később újra összejöttek, akkor pedig ő fizette Marin rendszeres partizásait is.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb