Hírek

Ezek voltak a kedvenc cikkeitek 2019-ben – 2. rész

Ismét eltelt egy év és kíváncsiak voltunk rá, melyek voltak számotokra a legérdekesebb hírek a Humen Online oldalán.

Tegnap már felidéztük 10-től a 6-ig legolvasottabbakat, ma pedig – az év és egyben az évtized utolsó napján – az öt legnépszerűbbet!

5. Elöntötték a szivárványos plakátok Budapestet

Zéró cukor, zéró előítélet – Az idei Sziget Fesztiválra időzítve kerültek ki a közterekre a Coca-Cola plakátjai: a márka az elfogadás és a tolerancia jegyében két lánnyal és két fiúval készített szerelmespáros hirdetéseket.

Vizuálisan önálló szerepet kapott a kampányban a szivárvány is a Love is Love felirattal együtt, és ezekkel az elkészült anyagokkal augusztusban számos helyen találkozhatunk.

 

Elöntötték a szivárványos plakátok Budapestet – Humen Online

A városban járva lépten-nyomon szivárványos plakátokkal és a Love is Love felirattal találkozhatunk egy üdítőmárka kampányának köszönhetően. Zéró cukor, zéró előítélet – Az idei Sziget Fesztiválra időzítve kerültek ki a közterekre a Coca-Cola új plakátjai: a márka az elfogadás és a tolerancia jegyében két lánnyal és két fiúval készített szerelmespáros hirdetéseket.

 

4. Egy püspök szerint akkor lesz meleg a gyerek, ha a terhes nő élvezi az anális szexet

Sajnos A Nap Hülyéje rovatot 2019-ben is többször kellett elővennünk, mint szerettük volna. Rengeteg sületlenség hangzott el világszerte, de a prímet Morphu Neophütosz, a ciprusi ortodox egyház püspöke vitte el magvas gondolataival.

 

Egy püspök szerint akkor lesz meleg a gyerek, ha a terhes nő élvezi az anális szexet – Humen Online

A ciprusi ortodox egyház püspöke egy nem is olyan régi beszédében elárulta híveinek, hogy véleménye szerint a homoszexualitás egy olyan probléma, ami akkor kerül a magzatba, amikor a terhes nő análisan folytat szexuális aktust egy férfival és élvezi is azt. Morphu Neophütosz a beszédét Akakiban, egy ciprusi faluban tartotta, és korábbi kijelentését Szent Porphüriosz …

 

3. A leszbikus énekesnő szakításából született varázslatos dal

A jellegzetes, delejes hangú LP eddig négy albumot adott ki, a tavalyi év végén megjelent Lost on You érdekes módon Európában sokkal nagyobb sikert ért el, mint otthon. Olasz- és Lengyelországban is arany-, Franciaországban pedig platinalemez lett belőle, és itthon is a slágerlisták élmezőnyéig jutott.

A varázslatos hangulatú címadó dal egykori barátnőjével, Tamzin Brownnal történt szakítását dolgozza fel.

 

A leszbikus énekesnő szakításából született a varázslatos dal – Humen Online

A Laura Pergolizzi néven született amerikai énekesnő csupán a monogramját használja művésznévként. Szólókarrierje mellett LP dalszerzőként olyan előadók számára írt dalokat, mint Cher, Rihanna, a Backstreet Boys vagy Christina Aguilera. A jellegzetes, delejes hangú LP eddig négy albumot adott ki, a tavalyi év végén megjelent Lost on You érdekes módon Európában sokkal nagyobb sikert …

 

2. Shawn Mendes megható módon utasította vissza biszexuális rajongója kérését

A kanadai énekes – akivel tavalyi fellépése előtt mi is készítettünk interjút a Szigeten – kaliforniai koncertje során szervezett egy kellemes találkozót is a rajongóival, ahol bátran tehettek fel neki kérdéseket. Egyikük váratlan és megindító kéréssel állt elő: arra kérte Mendest, hogy segítsen neki előbújni szülei előtt.

Biszexuális rajongója pontosabban arra kérte Shawn Mendest, hogy készítsen egy videófelvételt, amelyben segít a lánynak előbújni szigorú szülei előtt, ám ezt az énekes udvariasan és megható gondolatokkal utasította vissza.

 

Shawn Mendes megható módon utasította vissza biszexuális rajongója kérését – Humen Online

A kanadai énekes – akivel tavalyi fellépése előtt mi is készítettünk interjút a Szigeten – épp Kaliforniában koncertezik. Szervezett egy kellemes találkozót is a rajongóival, ahol bátran tehettek fel neki kérdéseket. Egyikük váratlan és megindító kéréssel állt elő: arra kérte Mendest, hogy segítsen neki előbújni szülei előtt.

 

1.Bejelentette eljegyzését Jake Gyllenhaal és Tom Holland

Az év legolvasottabb cikke egyben 2019 egyik legnagyobb ugratása is volt. Pedig bár igaz lenne…

 

https://humenonline.hu/bejelentette-eljegyzeset-jake-gyllenhaal-es-tom-holland/

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin