Hírek

Egy püspök szerint akkor lesz meleg a gyerek, ha a terhes nő élvezi az anális szexet

 

A ciprusi ortodox egyház püspöke egy nem is olyan régi beszédében elárulta híveinek, hogy véleménye szerint a homoszexualitás egy olyan probléma, ami akkor kerül a magzatba, amikor a terhes nő análisan folytat szexuális aktust egy férfival és élvezi is azt.

Morphu Neophütosz a beszédét Akakiban, egy ciprusi faluban tartotta, és korábbi kijelentését Szent Porphüriosz írásaival magyarázta, aki szintén említést tett róla – számol be róla a Cyprus Mail. A püspök azt is hozzátette, hogy mindez akkor következik be, ha a pár nemi életet él a nő terhességének időszakában. Az aktust is pontosította beszédében, természetellenesnek bélyegezve az anális szexet. Amikor pedig a püspök szavaival élve a nő élvezi is az aktust, akkor olyan vágy lobban fel benne, mely átkerül a születendő gyermekbe.

Miután elterjedt a sajátos véleménye az interneten, sokan viccelődve jegyezték meg, hogy ezentúl képesek lesznek megmagyarázni szexuális orientációjuk „kialakulását”, ám egy igazán jogos kérdést mégis feltennének a püspöknek: okés, hogy ezek szerint megoldotta a meleg férfiak fogantatásának rejtélyét, de akkor mindez hogyan is vonatkozik a leszbikusokra?

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin