Színes

50 év házasság után bújik elő egy házaspár ebben a vígjátéksorozatban

 

A Stories From My Gay Grandparents (Történetek meleg nagyszüleimtől) című kanadai vígjátéksorozat egy igen érdekes történetet visz vászonra arról, hogy előbújni sosem késő.

Russell és Barbara 50 évvel ezelőtt házasodtak össze, és külső szemlélők számára teljesen átlagos heteronormatív életet éltek. Egy halálközeli élmény után azonban úgy döntenek, bevallják az igazságot unokáiknak, Masonnek és Rebeccának. Az pedig nem más, mint hogy mindketten melegek, méghozzá nagyon. Ötven évvel korábban legjobb barátokként döntöttek úgy, hogy alibiházasságot kötnek – aztán valahogy benne ragadtak. A queer unokákra hárul a feladat, hogy bevezessék nagyszüleiket a modern queer lét rejtelmeibe.

A sorozat tíz epizódból áll, melyek egyenként körülbelül 10 percesek és a YouTube felületén lehet megtekinteni őket angol nyelven.

A Scott Farley és Perrie Voss queer filmesek által készített szórakoztató és színes sorozat célja, hogy utat mutasson azoknak, akiknek nehézséget okoz a coming out – bármely életkorban -, hogy megélhessék queerségüket és megtapasztalják az ezzel járó erőt.

„Ez a késői coming out-történet egy vicces, mégis igaz bepillantást enged a meleg kultúrába különböző generációkon keresztül. Reméljük, hogy megnevettet, megríkat, és örömet okoz majd, ahogy nagyszüleinket, Barbarát és Russellt nézzük, amint új kapcsolatokat alakítanak ki mindenkivel körülöttük, beleértve saját magukat is”mondják.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin