Hírek

Shawn Mendes megható módon utasította vissza biszexuális rajongója kérését

 

A kanadai énekes – akivel tavalyi fellépése előtt mi is készítettünk interjút a Szigeten – épp Kaliforniában koncertezik. Szervezett egy kellemes találkozót is a rajongóival, ahol bátran tehettek fel neki kérdéseket. Egyikük váratlan és megindító kéréssel állt elő: arra kérte Mendest, hogy segítsen neki előbújni szülei előtt.

Biszexuális rajongója pontosabban arra kérte Shawn Mendest, hogy készítsen egy videófelvételt, amelyben segít a lánynak előbújni szigorú szülei előtt, ám ezt az énekes udvariasan és megható gondolatokkal utasította vissza – számol be róla a Gay Times.

„Egy valamit szeretnék neked mondani: ők a te szüleid. Szeretni fognak téged, nem számít, hogy mit mondasz majd, vagy hogyan mondod nekik, nem számít, hogy nézel ki, amikor elmondod nekik. Az, amit én mondanék nekik, semmit sem érne azzal szemben, amit te mondhatsz a szüleidnek. Oké? Te jelentesz számukra mindent. Az én szavaim meg sem közelíthetnék azt a mérhetetlen örömöt és boldogságot, amit érezni fognak, amikor rájönnek, hogy őszinte vagy velük. Ne kérd tőlem, hogy ezt tegyem. Ha ez lenne a helyes döntés, akkor megtenném érted, de a szívem mélyén tudom, hogy nem ez a helyzet. Tudom, hogy a szüleid még jobban fognak szeretni téged, miután őszinte leszel velük.”

 

Shawn válasza megosztó reakciókat váltott ki rajongói körében. Néhányan nem értettek egyet döntésével, és azzal érveltek, hogy az énekes a népszerűségét felhasználva segíthetne rajongójának, míg mások azt mondták: Shawnnak nem kell belefolynia ebbe a helyzetbe.

„Ő egy híresség, akire az emberek felnéznek, és ezzel együtt van egyfajta kötelessége is, hogy segítsen azoknak az embereknek, akik híressé tették őt. Eléggé kényelmetlen számomra, hogy Shawn azt feltételezi, mindenki szülei könnyen elfogadják, ha a gyerekük meleg” – hangzik egy vélemény, amely szerint segítenie kellett volna rajongójának, ám másfajta hozzászólások is akadtak.

„Shawn nem akart durva lenni. Mind túl komolyan veszitek ezt az egészet. Ő csak őszinte volt a lánnyal.”

Mások pedig ennél is rövidebben foglalták össze: “Nem az ő dolga ezt megtenni.”

 

 

 

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
hirdetés