Színes

Először készült Ázsiában meleg párkereső reality

A párkereső realityk között ma már Észak-Amerikában és Európában is gond nélkül találni olyan darabokat, ahol nem csak a Nagy Ő a férfi, de az érte versenyző játékosok is. Ilyen volt például a Finding Prince Charming az USA-ban – amit az NSYNC korábbi énekese, Lance Bass vezetett -, vagy épp a franchise német és holland verziói is.

Ázsiában azonban eddig nem készült még hasonló tematikájú műsor – ez éppen nem meglepő, ha belegondolunk, hogy a kontinensen eddig egyedül Tajvanon valósult meg az egyenlő házasság.

Tajvant előbb-utóbb Thaiföld fogja követni, de ők máris behúztak egy elsőséget azzal, hogy ők készítették el az első ázsiai meleg párkeresős realityt. Ma indul a Bromance című randizós valóságshow, ahol a 16 szerencsés kiválasztott a 27 éves modell, Chudjane-Visut Chowbangprom kegyeiért verseng.

A tíz részes reality újabb epizódjai minden vasárnap láthatóak majd, a műsorban pedig helyi celebek is vendégeskednek majd. Az alábbiakban három rövid videóban ízelítőt is kaphatunk, az elsőben magáról a műsorról, a másodikban megismerhetjük magát a középpontban álló modellt, az utolsó videóban pedig a 16 játékost.

 

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin