Színes

Egy 65 éves meleg modell elárulja, hogyan marad ennyire fitt

Fotó: claytonpaterson@Instagram

Clayton Paterson nem egy átlagos fitneszmodell. 57 éves korában két hónap alatt fenekestül felfordult az élete: elvált a feleségétől, otthagyta a munkahelyét és előbújt melegként. Ma a meleg influenszerek álomvilágát éli: boldog párkapcsolata van és több mint százezer követője Instagramon.

A modell a Queertynek mesélt arról, hogyan jutott el idáig, és hogy hogyan lehet idősebb korban is fitt és elegáns valaki.

Paterson azt mondja, amikor elvált és előbújt, nagyon stresszes volt az élete. „A lelkem mélyén azt gondoltam, hogy minden rendben lesz. Készen álltam rá, a gyerekeim nagyszerűen fogadják majd, a barátaim is rendben lesznek. De mindig ott volt az a kis kétség: ‘hogyan fognak reagálni az emberek?’. Amikor előbújtam, csak annyit mondtam, hogy ‘hála az égnek’. Annyira jó érzés volt”.

Az edzőterem jelentette számára a feszültségoldást, bár jó genetikát örökölt és mindig is vékony és szálkás testalkatú volt, az edzés sokat segített neki fitten maradni. Mint mondja, a saját testsúlyos és súlyzós edzés segít karban tartani az izmait, megakadályozni az elhízást és az áll alatti lógó redők megjelenését is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Clayton Paterson (@claytonpaterson) által megosztott bejegyzés

A kiváló formában lévő modell minden nap edz, odafigyel az étkezésére, de nem visz semmit túlzásba. „Minden nap eszem brokkolit. Fontos a jó táplálkozás, de ne vidd túlzásba! Eszem csokoládét, szeretem a törökmézet. Minden este, lefekvés előtt eszem egy tál törökmézet. Kekszet is sütök, így gyakorlatilag minden este van desszertem. De mértékkel: nincs alkohol, nyilván nincs cigaretta, nem iszom gyümölcslevet vagy üdítőt. Vizet, tejet iszom” – nyilatkozta.

Párja, Sheldon tíz évvel fiatalabb nála, legutóbb Horvátországban nyaraltak együtt. „Már két és fél éve együtt vagyunk. Ő Phoenixben él, én Fort Lauderdale-ben, szóval kétlakiak vagyunk. De működik.”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Shel And Clay (@shel_and_clay) által megosztott bejegyzés

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin