Nagyvilág

Beyoncéra táncolt, halálra késelték a meleg férfit egy benzinkúton

O’Shae Sibleyt, egy 28 éves hivatásos táncost halálra késeltek New York City Brooklyn negyedében, egy benzinkútnál, miután barátaival Beyoncé zenéjére vogue stílusban táncoltak.

A The New York Times beszámolója szerint egy csapat férfi odament Sibleyékhez és homofób káromkodások kíséretében felszólították őket, hogy hagyják abba a táncot. A veszekedés eszkalálódott, ami a rendőrségi jelentés szerint oda vezetett, hogy az egyik férfi leszúrta Sibleyt.

Sibley egyik közeli barátja, Otis Pena megpróbálta elállítani a vérzést azzal, hogy leszorította a sebet. Mielőtt azonban megérkeztek volna a Maimonides Medical Centerbe, Sibley-t már halottnak nyilvánították.

Pena a Facebookon egy élő közvetítésben további részleteket közölt a szörnyű incidensről. „Meggyilkolták, mert meleg, mert kiállt a barátaiért” – mondta Pena a videóban. „A neve O’Shae volt, és megöltétek. A szemem láttára gyilkoltátok meg„.

 

O’Shae Sibley

 

A jelentés szerint Sibley és barátai Beyoncé Renaissance című dalára táncoltak a benzinkútnál, mielőtt szembesültek támadóikkal. A rendőrségi nyomozás zajlik, de letartóztatásra eddig nem került sor. A gyűlöletbűncselekményekre szakosodott egység foglalkozik az üggyel.

A hírre maga Beyoncé is reagált, akinek honlapja nyitóoldalán a tragédia óta ez az üzenet szerepel:

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin