Hírek

ByeAlex szerint undorító a kamaszok coming outja, és ezért nem kér bocsánatot

Fotó: Facebook

 

A TikTok letiltotta ByeAlex egyik videóját – a kliprészletben azonban egy fegyver is szerepelt. Az énekes szerint a töltetlen gázpisztoly volt az ok, ezzel sértette meg a felhasználási feltételeket, és ezért került letiltásra a videó. De hogy mindezért ki a hibás?

Természetesen a melegek.

Az eddig is világos volt minden LMBTQ kiskamasz számára, hogy szuperhősök erejével rendelkeznek, hiszen a puszta létezésükkel földrengéseket, árvizeket, pusztító tűzvészeket, sőt, magát a koronavírust is képesek előidézni. Nos, erre a listára akkor most tessék felvenni ByeAlex TikTok-videóinak a letiltását is. Az énekesnek először egy Insta-sztoriban sikerült összekötnie a frusztrációját a coming outtal:

“A következő videómat tiltotta a TikTok… Az a felület, ahol 11 éves gyerekek coming outolnak, kisfiúk lánynak öltöznek és posztolják ki óránként… Gondolom, a töltetlen gázpisztollyal volt problémájuk…”

A TikTok kifejezetten vadászik az LMBTQ tartalmakra, és rengeteget törölnek, már csak ezért sem állja meg a helyét az énekes sajátos árukapcsolása.

 

 

Itt azonban nem ért véget ByeAlex ámokfutása, ugyanis az egyik követője üzenetet küldött neki, számon kérve a megnyilvánulását. Ebben a privát levelezésben aztán már nem fogta vissza magát az énekes. A Twitteren keringő üzenetváltásban kifejezetten durva mondatok szerepelnek:

“Hogy 11 éves kis csírák csókolózzanak azonos nemű kis balfaszokkal, és coming outolnak, az undorítóság. (…) Meg hogy elnézést kérni? Miért tenném? Eszemben sincs!”

Az énekest annyira felháborítják ezek a videók (szerkesztői megjegyzés: De akkor minek nézi őket?!), hogy hosszabban kíván foglalkozni a témával, és fel akarja hívni a szülők figyelmét, milyen veszélyeknek vannak kitéve a közösségi médiában a gyerekek. Ahogy a Velvet írja, szerinte például ott a veszély, hogy az ilyen videók hatására a magát esetleg sikertelennek érző gyerek majd úgy gondolja, ha elkezd a saját neméhez vonzódni, akkor majd ő is népszerű lesz.

Ha már népszerűség: csak hogy emlékezzünk, ByeAlex nevét akkor ismerte meg az ország, amikor egy cuki meleg bölcsész sztereotip imidzsét felvéve énekelt az Eurovízió színpadán, egy olyan eye-candy gitáros sráccal megtámogatva, hogy garantáltan maximalizálja a szavazatokat a nemzetközi LMBTQ népünnepélynek számító rendezvényen.

Adódik a kérdés, hogy egy olyan országban, ahol az országgyűlés elnöke másodrendű állampolgároknak tartja a melegeket, és ahol egy készülő transzellenes törvénytervezet 30 ezer magyart tenne ki mindennapos veszélynek, valóban szerencsés-e, ha egy sokat szereplő celeb a saját (balfaszságából adódó) sértettségét a melegeken vezeti le.

Az máris látszik, hogy bár a kommentelőket megosztja a sztori, de sokan helyeslik a véleményét. Sőt, olyanok is rácuppannak a hirtelen támadt celeb-homofób irányra, akik igényelnének némi reflektorfényt (ha már mással nem sikerül):

 

 

Azt pedig csak csendben tesszük hozzá, hogy azt is érdekes lesz megfigyelni, hogy ha tényleg nem hajlandó megérteni azt, miért hibázott és valóban nem fog bocsánatot kérni, akkor majd mit lép például az őt sűrűn foglalkoztató tévécsatorna. Mert ha semmit, akkor tényleg felesleges szivárványosra cserélni a logót évente egy napra.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin