Hírek

Árvíz mosta el a homofób prédikátor házát

A dél Louisianát sújtó áradás elvitte Tony Perkins, melegellenes prédikátor házát is, aki szerint természeti csapásokkal Isten a melegeket bünteti.

A Családok Kutatási Tanácsa, radikálisan keresztény szervezet elnöke is egy kenuban kényszerült elhagyni otthonát, miután a louisianai áradások az ő házát is elérték. Az ügy pikantériája, hogy a prédikátor gyakran hangoztatta azt, hogy a természeti csapásokkal az Isten a homoszexuálisokat bünteti a “bűneikért”.

tony perkins

Perkins a saját rádióműsorában arról beszélt, hogy a csapás “bibliai méreteket” öltött, és hogy most családjával hat hónapig egy lakókocsiban kell senyvedniük, amíg újjá nem építik a házát.

 

De akkor ez most nem is büntetés? Teszi fel a kérdést akárki, aki ezt a hírt olvassa. Perkins szerint nem, mivel “az árvíz egy hihetetlen és bátorító lelki gyakorlat, ami a következő szintre emeli az embert a mindenható és irgalmas Istenhez vezető úton.” A prédikátor hozzátette még azt is, hogy a keresztények örvendjenek az árvíznek, mert ez azt jelenti, Isten méltónak tartja őket a szenvedésre.

perkins háza

De Perkins nem csak a természeti csapások és a homoszexuálisok viszonyáról értekezett. Összeállítottunk egy csokrot a legnagyobb fas…,  akarom mondani, aranyköpéseiből:

  • az emberi faj kihal, ha a homoszexualitás “normálissá” válik.
  • az ugandai ‘öld a melegeket’ plakátot azzal védte, hogy egy dicséretes erőfeszítés a morális rend fenntartásához.
  • elismerte, hogy a meleg fiatalok többször követnek el öngyilkosságot, de szerinte azért, mert tudják, szexuális orientációjuk “abnormális”.
  • kölcsönös viszonyt talált a homoszexualitás és a pedofília között, szerinte a pedofília homoszexuális probléma.
  • hevesen tiltakozott az azonos neműek házasságát engedélyező legfelsőbb bírósági végzés ellen, mivel az “forradalomhoz” és a “köztársaság felbomlásához vezet”.
  • a homoszexualitás nagyon is összefügg az alkoholizmussal és a drogfogyasztással.
  • azoknak a törvényhozóknak a kezén, akik támogatják a ‘Ne kérdezd, ne mondd’ kampányt, ártatlan katonák vére szárad.
  • a meleg mozgalmakat “belső ellenségnek” titulálta.
  • LMBT-jogokért harcoló emberek az ördög gyalogjai: “A Gonosz egyszerű gyalogokként használja őket, miközben az ő foglyai.”
  • az LMBT-jogok szószólói inspirálják az ISIS-t, továbbá ők maguk is terroristaként viselkednek.

Na, ezek után mondja akárki is, hogy Istennek nincs humorérzéke!

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb