Hírek

Az ausztrál rögbijátékos szerint a melegházasság okozta hazájában az erdőtüzeket

Israel Folau, aki örömmel hangoztatja vallásos nézeteit, már korábban is megosztotta véleményét, miszerint a melegek pokolra jutnak, amennyiben nem bánják meg bűneiket és nem fordulnak Isten felé. Most is hasonló gondolatmenet bontakozott ki fejében, és azt mondta: az ausztrál erdőtüzeket az országban lévő házassági egyenlőség és a legalizált abortusz okozta – írja a Sky Sports.

 

Israel Folau

 

Folau beszédet mondott egy sydney-i templomban (Truth of Jesus Christ Church), és felhívta rá a figyelmet, hogy az azonos neműek házasságát és az abortuszt újra tilalom alá kellene helyezniük országukban, mivel Isten a lángokon keresztül fejezi ki véleményét a törvényekkel kapcsolatban.

„Mindezt szeretetből teszem, hogy az emberek hallhassák üzenetemet, és remélhetőleg nyitott szívvel fogadják, és megismerjék az Ő szavának igazságát. […] A föld megfertőztetett lakosai alatt, mert áthágták a törvényeket, a rendelést megszegték, megtörték az örök szövetséget. Ezért átok emészti meg a földet, és lakolnak a rajta lakók; ezért megégnek a földnek lakói, és kevés ember marad meg”

– idézte Ézsaiás könyvét a rögbijátékos.

Azzal, hogy legalizálták Ausztráliában az azonos neműek házasságát és az abortuszt, a harmincéves játékos szerint az emberek megváltoztatták Isten törvényét, megváltoztatták a föld rendjét. Isten ugyanis szerinte azt rendelte el, hogy egy férfi nővel találjon szerelemre és kössenek házasságot. Az abortusz kapcsán megjegyezte, hogy ezzel az emberek gyilkosságot követnek el, mégpedig egy még meg nem született gyermeken, és ezt a társadalom nyugodt szívvel nézi végig.

„Nézzétek, milyen gyorsan terjed az erdőtűz. Mindez roppant rövid idő alatt keletkezett, és ez nem lehet véletlen. Isten szól hozzánk, srácok. Ausztráliának meg kell gyónnia bűneit, és úgy kell visszaállítania ezeket a törvényeket, hogy azok Isten akaratát kövessék.”

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin