Hírek

A TikTok letiltotta a leszbikus indiai-pakisztáni pár videóját

Az indiai Anjali Chakrát és a pakisztáni Sundas Malikot már többen is megismerhették gyönyörű fotósorozatuk miatt, amelyen együtt nevetnek és csókolóznak egy esőcseppek borította esernyő alatt, hagyományos öltözékükben. Most viszont, amikor feltöltöttek magukról egy videót a TikTokra, az oldal törölte azt, és ezt követőik nem hagyhatták szó nélkül.

 

 

A leszbikus pár megosztott egy videót, amelyben először pizsamában, majd a hagyományoknak megfelelő öltözékben táncolnak, ám a TikTok megszabadult tőle, mert állítólag megsértette a közösségi irányelveket. Ez sokakat nem ért meglepetésként, hiszen mostanában kapott szárnyra a hír, miszerint a videó megosztó oldal rendszeresen törli az LMBTQ, a fogyatékkal élő, vagy a teltebb emberek posztjait. Erre később maga a TikTok is reagált, és azt mondták, csakis a felhasználók érdekeit tartják szem előtt, és nem akarják, hogy a kisebbségben lévő embereket bármilyen kritika vagy sérelem érje – írja az NDTV.

Chakra kíváncsiságból egy másik oldalra is feltöltötte a videót, ahol azóta is könnyedén megtekinthető. Azt is leírta, hogy a TikTok a közösségi irányelvekre hivatkozva távolította el a felületéről, amivel valójában Chakra szerint megerősítették, hogy a homofóbiáról szóló pletykák igazak.

 

 

A Twitter-felhasználók azonban máris a szárnyaik alá vették a párt, és több kedves hozzászólással is bearanyozták a napjukat:

„A szerelem az szerelem. Ehhez nincs szükség semmilyen TikTokra, Twitterre, Facebookra, Instagramra, vagy bármi másra… A szerelem gyönyörű, sokkal gyönyörűbb, mint bármelyik applikáció.”

„Harcoljunk azokkal, akik semmibe veszik a gendert, bárkik is legyenek, bárhol is legyenek.”

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb