Hírek

Most egy új-zélandi prédikátor okolja a melegeket a földrengésért

A jelek szerint minden nemzetközi nyilvánosságra vágyó tiszteletes a melegekre keni a földrengéseket némi reflektorfényért.

 

Most épp egy új-zélandi prédikátor gondolta azt, hogy 15 perc hírnévért megéri marhaságokat beszélnie. Brian Tamaki szerint ő már egy nappal korábban figyelmeztetett a hétfői földrengésre, de érdekes módon csak saját gyülekezetét. A vasárnap rögzített prédikációban Mózes harmadik könyvéből idézett, miszerint a Föld lerázza magáról az emberi bűnöket. Az ország második legnagyobb településével, Christchurch városával példálózott. Szerinte a város neve tartalmazza a világ két legnagyszerűbb ajándékát (Krisztus és templom/egyház). A nagyváros azonban nem méltó a nevéhez, mert ott “gyakorolják a homoszexualitás bűnét”.

Új-Zéland miniszterelnöke, John Key tömören válaszolt a prédikátor kinyilatkoztatására.

“Marhaság.”

 

Raw: New Zealand Earthquake Strands Cows

Three cows were stranded on an elevated patch of grass in New Zealand, when the magnitude 7.8 earthquake that struck that nation collapsed the ground around …

 

A miniszterelnök egy interjúban elmondta, hogy mindenki számára ismert és megcáfolhatatlan tény, hogy az ország szeizmikusan aktív területen fekszik, pontosan feltárt törésvonalak mentén.

“Szerintem egy kicsit szerencsétlenek voltunk, hogy pont most mozdultak el a lemezek. Ennek semmi köze az emberek szexualitásához. Ez egyszerűen hülyeség.”

A többi új-zélandi egyházi személyiség is elhatárolódott Tamaki szavaitól, és kijelentették, hogy a természeti katasztrófák nem az Úr büntetései az emberiség bűnei miatt.

Mostanában divat lett a földrengésekért a melegeket hibáztatni. Legutóbb egy olasz pap futott be kétes karriert a nemzetközi sajtóban, amikor ebben találta meg a helyi földrengések okát. A jelenségre már csattanós válasz is született a magyar interneten, amikor kifigurázták a mindenért a melegeket okoló önjelölt prófétákat.

 

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb