Színes

Kiderült, hogy évek óta párja van az OnlyFans egyik legnépszerűbb tartalomgyártójának

Az Out magazinnak adott interjút Reno Gold, aki amellett, hogy rendkívül sikeres OnlyFans-oldalt működtet – saját bevallása szerint havi 100 ezer dollárt keres vele -, YouTube-csatornáján is rendszeresen oszt meg részleteket magánéletével kapcsolatban és add különféle tippeket. Házi rúdtáncvideója például már másfél milliós nézettség felett jár.

A 25 éves fiatalember azonban egy valamiről eddig nem szívesen nyilatkozott. Méghozzá arról, jár-e valakivel? Mint most kiderült, 2018-ban egy floridai zenei fesztiválon megismerkedett Austinnal, akivel azóta is együtt vannak. Sőt! Elkezdődött közös showműsoruk is Boyfriends Big World címmel, amelynek már saját YouTube- és Instagram-oldala is van.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Reno and Austin (@boyfriends_bigworld) által megosztott bejegyzés

 

De miért tartotta titokban párját Reno Gold közel négy éven át? Mint az Outnak elmesélte, Austin 2018-ban még egyetemi diák volt, orvosnak tanult és tartottak tőle, hogy nem jutna be rezidensképzésbe, ha kiderülne, hogy párja escort és felnőtt tartalmú OnlyFans-oldalt üzemeltet.

 

 

És miről szól közös műsoruk? “Kapcsolatunk minden részletét bemutatja, miközben bejárjuk a világot. Megbeszéljük, hogyan működünk együtt, hogyan haladunk előre a karrierünkben, és hogyan navigáljuk a párkapcsolatunkat Reno pornókarrierje mentén. Mindent megmutatunk, ahová utazunk, ahol alszunk, amit eszünk, és ajánlásokat adunk. Tervezünk még néhány gasztronómiai bemutatót is a helyi konyhaművészetekből és vlogolunk majd a főzőcskézések során, hogy te is bekapcsolódhass az akcióba!” – mesélte az Outnak Austin.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb