Színes

Jennifer Coolidge imádja, hogy felbukkant egy melegpornó-filmben

Jennifer Coolidge alkalmanként olyan fórumokon is felbukkan, ahol nem számítunk rá. A Netflixen elérhető Single All The Way című film – amely két meleg fiatalember egymásra találásáról szól a karácsonyi időszakban – ikonikus jelenete ezúttal egy melegpornó-film bevezetőjében köszön vissza.

A The White Lotus színésze a karácsonyi produkcióban a kaotikus Sandyt alakítja. A film egy pontján kijelenti: „Ez azért van, mert a melegek egyszerűen tudják, hogyan kell csinálni a dolgokat, tudod? Túlélők, és valamiért mindig oda vannak értem. Nem tudom, miért van így, de tetszik nekem.

A pornófilm kezdő jeleneteiben az egyik szereplő kérdezi a másiktól, látta-e már a jelenetet. A megtekintés után egyikük hozzáteszi: „Igaza van, a melegek tényleg tudják, hogyan kell csinálni a dolgokat”. Ezzután, nem meglepő módon, intenzív csókolózásba kezdenek.

 

 

A jelenet hamar elterjedt az interneten, Coolidge-nek egy barátja, az író Evan Ross Katz küldte el. Az üzenetváltásuk képernyőfotóján, amelyet Katz egy azóta törölt posztban osztott meg, ez olvasható: „Te vagy a nyitány egy melegpornóhoz. TÉNYLEG megcsináltad„.

Mire Coolidge válaszolt: „Rég nevettem már ennyire, ez annyira kib*szott vicces„.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin