Színes

Megosztotta a világhírű pornósztár, hány férfival feküdt le eddig

A világ egyik legsikeresebb meleg felnőttfilmeseként Austin Wolf hatalmas online rajongótáborral rendelkezik. Csak az Instagramon 680 ezer követő felett jár.

Egy nemrég készült interjúban a youtuber és influenszer Art Bezrukavenko kérdezte Wolfot arról, mennyi a „testszáma”, azaz hány emberrel volt szexuális kapcsolata mostanáig. Bár – már csak munkájából adódóan is – biztosra lehetett venni, hogy Wolf esetében ez a szám magas, a helyes választ talán még egy kocsmakvízen sem sikerült volna senkinek sem eltalálni.

Napi kettő… úgyhogy valószínűleg 7 és 9 ezer között lehet” – árulta el Wolf, hozzátéve, hogy 20 éve él aktív szexuális életet.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Art Bezrukavenko (@itsartbezrukavenko) által megosztott bejegyzés

 

Bezrukavenko ezután azzal viccelődött, hogy a férfiak bevonzása nyilvánvalóan soha nem jelentett problémát Wolf számára, aki egyetértett: „Eddig nem volt probléma„.

A videó kommentszekciójában rengeteg vicces válasz olvasható. „Önként jelentkezem, tiszteletem jeléül, hogy a 9001. legyek” – válaszolta az egyik felhasználó. „Nagyon furcsa őt ruhában látni” – írta valaki más.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin