Lifestyle

20 éves Budapest meleg üzlete, a Black Dream

Manapság ritkaságszámba megy, ha egy üzlet megéri a fennállásának 20. évfordulóját, ha pedig ez egy LMBTQ+ vállalkozás, az egy fontos momentum. Hiszen azt mutatja, hogy igenis van jövője az olyan vállalkozásoknak, amelyek a közösség igényeit hivatottak kiszolgálni.

Az idén 20. születésnapját ünneplő Black Dream sok szempontból különlegesnek és egyedinek mondható, de az biztos, hogy kevés olyan meleg férfi van, aki ne hallott volna Magyarország egyetlen gay fetish üzletéről, ami a budapesti Palotanegyedben, a Mária utca 9. alatt található.

Persze érthető, ha kicsit furcsán hangzik, hogy egy szexuális játékokat – továbbá menő alsóneműket is – árusító üzletről beszélünk, de azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy az életben a szex az alapvető szükségleteink része – amit tehetünk érdekesebbé és extrábbá is.
Ehhez pedig egy kiváló választás, ha a Black Dreambe megyünk, ahol már 20 éve szakértő személyzet segít eligazodni a különböző kiegészítők, játékok és ruházatok forgatagában.

Tanácsára és segítségre pedig a vásárláskor mindenkinek szüksége lehet, még ha sokszor félünk is megkérdezni, hogy mi mire való. Vagy hogy melyik polcon találjuk az általunk vágyott új játékunkat, amivel fel szeretnénk dobni kicsit a szexuális életünket, vagy éppen a párkapcsolatunkba vinnénk némi színt a szürke hétköznapokon.

A Black Dream azonban most nemcsak a főváros legnagyobb BDSM és fétis kínálatával vár. Ha 2023. december 8–9. között ellátogattok az üzletbe, akkor a születésnap alkalmából nemcsak egy pohár pezsgővel ajándékoznak meg titeket, hanem minden termékükből 10% kedvezményt is kaptok.

Black Dream
1085 Budapest, Mária utca 9.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin