Lifestyle

Megszorítások? Ezt élvezni fogod!

 

Az elmúlt fél évünk nem szólt másról, csak a különféle megszorításokról, amelyek különböző módon, de fájtak szinte mindenkinek. De vannak olyan megszorítások, amelyek ha fájnak, ha nem, biztosan élvezni fogjuk őket.

A Black Dream immár 19 éve várja a megszorítások szerelmeseit, akik számára például különböző kikötözős eszközöket (kötelek, bilincsek, kikötözőszettek), vagy mellbimbószorítókat kínálnak. De a roleplay eszközök tárháza óriási az üzletben és a webshopban egyaránt. Lehetünk abszolút kezdők vagy haladók az SM játékokban, biztosan találunk magunknak, párunknak vagy akár valamelyik barátunknak felnőtt játékszereket.
Karácsonyra, születésnapra, vagy csak spontán meglepetésként mindig élményt adni a legjobb – ez az élmény pedig miért ne lehetne néha kicsit extrább? A lényeg, hogy mi is és a partnerünk is maximálisan élvezze a pillanatot.

 

 

2022. december 9–10. között a Black Dream a már hagyományosnak számító módon ünnepli a 19. születésnapját a Mária utcai üzletben. Ebből az alkalomból minden, az üzletbe betérő és készpénzzel fizető vásárlónak 10% kedvezmény jár a készleten lévő termékekből.

Hogy ezeket a megszorításokat csak élvezettel viseljük!

 

Black Dream – Mister B ShopInShop

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin