Lifestyle

Felnőtt karácsony felejthetetlen élményekkel

 

Minden évben visszatérő probléma sokunknál, hogy mivel is lepjük meg a párunkat karácsonyra. A már-már közhelyesnek számító és sablonos ajándékok ideje szerintem már rég lejárt, a párunknak nem feltétlenül ezeket szánjuk, és helyettük élményt ajándékozni sokkal jobb lehet, mint valami teljesen átlagos dolog. Hiszen azok az élmények, amelyeket együtt élhetünk át, kifejezetten különlegesek tudnak lenni.

A feladat nem egyszerű, de nem is megoldhatatlan, hiszen egy jó élményt okozni a másiknak már önmagában felemelő érzés. De ha már a közös élményeket említettük, akkor felmerülhet ötletként a különböző játékok vásárlásának ötlete, amivel nem csak a karácsonyt, de az ágyban töltött időt is feldobhatjuk.

Természetesen nem egy új pizsamára vagy valami hasonlóra gondolunk, hanem a különböző szexuális segédeszközökre, amelyek nem csak az ünnepek alatt, de később is feldobhatják az estéinket.
Aki ismeri Kylie Minogue és Robbie Williams Something Stupid című számát, annak már sok képzelőerő kell ahhoz, hogy milyen is lehet egy ilyen ünnepi este.

Ebben az ajándékválasztásban pedig, ahogy mindig, úgy most is az országban már 18 éve jelen lévő Black Dream-et ajánljuk nektek, akiktől az ország bármelyik szegletéből tudtok rendelni online, vagy a budapesti üzletüket személyesen is felkereshetitek, ahol segítséget is kaptok, ha elakadnátok a választásban.

Black Dream – MisterB Shop in Shop
1085 Budapest, Mária utca 9. fsz. 8 – 9.
Nyitva tartás:
Kedd – Péntek 11:00 – 19:00, Szombat 11:00-17:00

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin