Hírek

Kimerültél? A Black Dream segít feltöltődni

 

A koronavírus-járvány utáni óvatos nyitással szinte tudatosítani kell magunkban, hogy az online rendeléseken túl már akár az üzleteket is felkereshetjük. Bár még nem nyitott ki minden egység, a Black Dream garantáltan nyitva van – méghozzá kibővített nyitvatartással.

Lassan beköszönt a nyár, és ahogy a történelemben minden nagyobb sokk-hatás után, úgy most is borítékolható, hogy amint lehet, mindent egyszerre akar majd az emberiség bepótolni. A szerelemben is.

Hát még a szexben!

Ennek jegyében most akár csak meglepnéd magadat egy tüzes alsóval, vagy lebilincselő ajándékot keresnél, esetleg csak feltöltenéd az elmúlt hónapokban kimerült készleteket a nyárra való felkészülésben – vagy éppen a őszre már előre jó eséllyel jelzett, második hullám előtt feltankolnál –, akkor ne feledd, hogy a webshopban kinézett dolgokat az üzletben – ami egyébként Budapest egyetlen fétis- és meleg szexshopja – tüzetesen is szemügyre veheted.

 

 

Ha pedig elakadnál a választásban, akkor erre éppen a személyes látogatás a legideálisabb: a Black Dream – Mister B ShopInShop-ban nagyon szívesen adnak tanácsot és segítenek kiválasztani mindenből a legjobbat. Legyen az egy játékszer, egy szexi jockstrap, vagy bármi olyasmi, ami beindít: akár téged, akár a fantáziádat – vagy akár a párodat.

Mindezekkel most pedig kibővített nyitvatartás keretében vár a Black Dream – a hosszú bezártság után téged is vár egy kaland.

 

 

Black Dream Mister B ShopInShop

1085 Budapest, Mária u. 9.

www.blackdream.hu

 

 

 

Previous post

Ijesztően szaporodnak Franciaországban az LMBTQ-ellenes bűncselekmények

Next post

A cukorgolyók egy hónapra lemondanak a szivárványról a Pride kedvéért