Lifestyle

vrDesignlab – ahol a lakberendezési elképzelések valósággá válnak (x)

Szinte mindannyian költöztünk már legalább egyszer, s tudjuk milyen stresszel is járhat ez, de a felújítás még ennél is nagyobb kalamajkát okoz az ember életében. Évekig vagy évtizedekig dédelgetjük álmaink otthonát a fejünkben, esetleg képeket vagy magazinokat is összegyűjtünk ez idő alatt. Amikor eljön a nagy nap, megvásároltuk az ingatlant és a felújítás elkezdődhet, csak akkor szembesülünk igazán azzal, hogy mennyi mindent kell majd kiválasztunk ahhoz, hogy megvalósulhassanak az elképzeléseink. Hogy fog kinézni a konyhám? Vajon megfelelő színt választottam? A kanapé milyen függönnyel nézne ki a legjobban? Ilyen és ehhez hasonló kérdések nyugtalanságával, avagy a ’felújítók fejfájásával’ csöppenünk bele ebbe a folyamatba. Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolására ugyan voltak már törekvések: a lakberendezők számítógépes segítséggel tudnak térbeli képet alkotni a megrendelő által választott burkolatok és bútorok bemutatására, azonban ezek csak részben élethűek. A MaxCity lakberendezési áruházban található vrDesinglab azonban egy új, innovációs megoldás ajánl, hogy a lehető legnagyobb magabiztossággal jelenthessük ki: igen, ezt akarom!

De először is egy kicsit bővebben a MaxCity-ről: Törökbálinton – M1-es autópálya 14-es kijáratánál – található lakberendezési bevásárlóközpont 30,000 m2-en, 3 szinten üzemel mintegy 100 különböző üzlettel, melyek a dán, német, francia, olasz, magyar és török gyártók sokszínű kínálatával kecsegtetnek. A látogatók olyan világmárkák közül is válogathatnak, mint a Rolf Benz, Kartell, KARE Design, BoConcept, IdDesign, Natuzzi vagy a Hastens, így kétség sem férhet hozzá, hogy ebben az áruházban minden álmod valóra válhat! A MaxCity üzleteiből az otthonod minden szeglete sokoldalúan berendezhető – konyha, fürdőszoba, nappali, hálószoba, kert, terasz – legyen szó klasszikus, modern vagy akár antik dizájnról: a MaxCity kínálata minden stílust hiánytalanul lefed. De nézzük hogyan illesztheted be mindezt jól az ingatlanodba a vrDesinglab kínálta megoldással.

Az Artifical Intelligence (AI) napjaink egyik leggyorsabban fejlődő üzletága, használata megannyi szakmát kiegészít. Nincs ez másként a lakberendezés világában sem. A VrDesinglab tervezőiroda és Lakberendezők Országos Szövetsége kifejesztett egy innovatív, vrDesigner névre hallgató szoftvert, mellyel virtuális képet kaphatunk az általunk választott lakberendezési elemek egyvelegéből. Nem utolsósorban megoldást is nyújthat a ’felújítók fejfájására’. Hogyan? A vrDesigner egy interaktív desktop, mellyel virtuális valóságon keresztül életre kelti a tereket, lakberendezési terveket és életnagyságú virtuális túrát ajánl VR szemüveg segítségével. Alaprajzaid előzetes átküldése esetén a szakértők részletesen megépítik az ingatlanod a szoftverben, így a VR technológiát a lehető legvalóságosabb élménnyé alakítva számodra. Ez a lehetőség kiváló alkalom arra, hogy a MaxCity megannyi kereskedelmi forgalomban kapható berendezési tárgya, a konyhától a hálószobáig valós térben való megtekintésére, így könnyen megtervezhető az adott ingatlan. De ez még nem minden!

Ahelyett, hogy a képzeletedre bíznád, virtuálisan megtapasztalhatod a bútoraid és kiegészítőid funkcionalitását, ergonómiáját, helyigényüket és esztétikai minőségüket. Ez nagyban segít, hogy olyan ingatlant hozhass létre, amely az elkészülés után sem okoz csalódást vagy nagyobb mértékű átalakítást. A neked legjobban tetsző verzió után, a szoftver a teljes berendezés árát is megmutatja, valamint azt is, hogy mit, hol lehet beszerezni vagy megrendelni a MaxCity áruházán belül.

És még mindig nincs vége! Az ingatlanod berendezésére a Lakberendezők Országos Szövetségének lakberendezőinek segítségét is kérheted, akik minden pénteken 10:00-19:00 között várnak a MaxCity második emeletén található vrDesigner_LAB Tervezői Coworking Irodában. Az előzetes regisztrációt követően egy a számodra ideális időpontban konzultálhatsz szakértő segítségével, amelynek igény szerint akár a MaxCityben történő közös vásárlás is része lehet.

Tanácsadásban résztvevő lakberendezők:

Árvai Komodi Klaudia | Bercsényi Pálma | Csapó Gabriella | Cora Lode | Pusztai (Gábor) Márta | Hasse Ágnes | Kovács Nagy Szilvia | Lőrincz Judit | Németiné Kökényesi Andrea | Neubauer Edit | Szabó Judit | Takácsné Présel Nikolett | Végh Annamária

MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont
2045 Törökbálint, Tópark utca 1/A I M1 / 14-es kijárat

Nyitvatartás:
hétfő-szombat: 10.00–20.00 I vasárnap: 10.00–19.00
www.maxcity.hu

 

Kiss Milán

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin