Lifestyle

Vidd haza kedvenc bútorodat a MaxCity játékával! (x)

Törökbálinton vár az ország egyetlen multibrand lakberendezési bevásárlóközpontja

 

Immár 18. éve várja az otthonukat berendezni vagy csinosítani vágyókat a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont. E közel két évtized alatt a cél mit sem változott: a legmenőbb dizájnbrandek újdonságaival szeretnék itt megismertetni az érdeklődőket, a többszáz világmárka közt jelen van a BoConcept, a KARE Design, a Hastens, IdDesign, Natuzzi, vagy a Bretz, és az egyes üzletekben szakértői segítséggel válogathatnak a vásárlók.

A MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont 2005-ben nyitotta meg kapuit Törökbálinton, hogy egy újfajta vásárlásélményt kínálhasson a lakberendezés szerelmeseinek, az otthonukat berendezőknek vagy felfrissítőknek. A bevásárlóközpont szerű kialakítással az egyes mono- vagy multibrand üzletekben lehet megtekinteni a legfrissebb kollekciókat, amelyek között mindenki megtalálja a neki leginkább tetsző stílust, ez egészen biztos. Legyen szó klasszikus bútorokról, századfordulós stílusú, vagy akár 20. századi ikonikus darabokról, antiknak ható kiegészítőkről, vagy épp a legmodernebb olasz dizájnról, a bevásárlóközpont kínálata a teljes palettát lefedi. Többek közt dán, német, francia, olasz, magyar, török gyártók sokasága elérhető itt, az olyan nagy nevek is, mint a Foscarini, a Flos, a Rolf Benz, a Treca de Paris, a Bloomingville, az Artemide, a Kartell vagy az Alessi.

 

A MaxCitynek mindig is fontos volt, hogy több legyen, mint egy bevásárlóközpont. Amellett, hogy izgalmas dizájndarabokat kínál, szeretné formálni a szemléletet is, így már a kezdetektől nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a széles nyilvánosságot megismertesse a leghíresebb dizájnerrekkel és kreációikkal. Weboldalukon keresztül elérhető blogjukban számtalan izgalmas életút és pályaív olvasható, de még a forgalmazott márkák izgalmas fejlődéstörténetébe is bepillanthatunk egy-egy bejegyzésen keresztül.

A bevásárlóközpont évről-évre kiadja saját magazinját is, amelyben a legfontosabb hírek és újdonságok mellett stylingötleteket is kínál egy-egy stílust körbejárva. A frissen megjelent, online is elérhető 2023-as kiadványban ezúttal a filmek jelentették az inspirációt. Ebben a lapszámban a MaxCity üzleteinek kínálatával megidézik több kultikus, kifejezetten nem a legnézettebb, hanem inkább a stílusuk szempontjából izgalmas, különleges vagy akár abszurd, de mindenképpen kifinomult és meghatározó alkotás hangulatát egy olyan csavarral, hogy mindet összekötötték a hozzá passzoló stílussal és esetenként a filmben fontos szerepet játszó helyiséggel. Roy Halston dolgozószobája, Julia Child konyhája vagy Alice Csodaországa elevenedik meg az oldalakon, amelyek segítenek a bútordarabokra vagy a kiegészítőkre másként tekinteni.

Lapozz! Válassz! Nyerj!

A MaxCity Bevásárlóközpont egy online játékra invitál most ehhez kapcsolódóan mindenkit, amely az alábbi linken érhető el:

KATTINTS IDE A MAX CITY JÁTÉKÁHOZ!

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin