Kultúra

Végre bepillantást nyerhetünk a Valentin-napon érkező melegfilmbe

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, idén, 2020 februárjában végre megérkezik az első olyan Valentin-napi film, amelyben egy meleg pár kapja a főszerepet.

A The Thing About Harry az amerikai Freeform csatorna első Valentin-napi filmje lesz, a főszerepben pedig a Grace klinika nyíltan meleg sztárjával, Jake Borellivel, valamint Niko Terhóval találkozhatunk.

 

The Thing About Harry

 

A történet két olyan férfi életébe enged bepillantást, akik a gimnáziumban ellenségek voltak, ám most a sors úgy hozta, hogy a nyíltan meleg Sam és az arrogáns sportoló Harry közösen mennek egy barátjuk eljegyzési partijára, éppen Valentin-napon. A dolgok azonban új fordulatot vesznek, amikor Sam megtudja, hogy Harry is coming outolt. Az éjszakát egy útszéli motelben töltve Harry és Sam között mély barátság szövődik, és elgondolkodnak rajta, hogy egy kocsiút talán az egész hátralévő életüket megváltoztathatja – írja a Pride.

A filmet Peter Paige, a The Fosters és a Good Trouble korábbi rendezője készíti, akit nem mellesleg sokan Emmettként ismerhetünk A fiúk a klubból című sorozatból. Paige rendezői teendői mellett a kamerák előtt is megmutatja majd magát, valamint mellé szegődik Britt Baron és a Meleg szemmel (Queer Eye) Karamo Brownja is.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb