Színes

Twink-marketinggel tarol egy ausztrál könyvkiadó a TikTokon

 

A Penguin Books Australia marketingcsapata megfogta az isten lábát. A kiadó TikTok-videói, melyekben olvasásra buzdítják az embereket, futótűzként terjednek az interneten. Méghozzá Troye Sivan Got Me Started című dalával és koreográfiájával veszik le a lábukról a közönséget.

Az egyik virális videóban a vállalat egyik alkalmazottja, Will Bennett alkotja újra Sivan táncmozdulatait, miközben más alkalmazottak a kedvenc könyveikkel pózolnak.

@penguinbooksaus Our TOP booktok picks #booktok #troyesivan #assistanttothevillain ♬ original sound – Faceless Nomad

Az első videó olyan jól sikerült – csaknem 70 ezer lájkot kapott -, hogy készítettek egy folytatást is, melyet „Lelkes könyvolvasóvá tettük Troye Sivant. Te mit csináltál ma?” kommenttel tettek közzé.

@penguinbooksaus We made @Troye Sivan an avid reader. What did you do today? #booktok #troyesivan #huntondarkwaters ♬ original sound – 1998

A videókra érkező kommentek alapján a twink-marketing bejött a TikTok-felhasználóknak, volt aki azt írta, hogy a hatására nyolc év óta először vett a kezébe könyvet. Más cégeknek is feltűnt a kampány, a fitnesztermeket üzemeltető Equinox például a következőket írta a videó alá: „Meg ne mutassátok a főnökömnek, én nem tudok ILYEN jól táncolni!”

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin