Kultúra

Nem sokat bíz a fantáziára új videoklipjében Troye Sivan

Új videoklippel jelentkezett az ausztrál énekes, akinek előző, Rush című száma a nyár egyik meleg kedvence volt Kylie Minogue Padam Padam slágerével együtt. A tegnap debütált klipben nem sokat bíz a fantáziára Troye Sivan, és közben nem lehet nem észrevenni, hogy a kisfilm egyfajta kompenzálás a nyári botrány után.

Amikor ugyanis megjelent a Rush klipje, a zenei videó negatív kritikákat is kapott, egyesek egyenesen rasszizmussal vádolták a készítőket. Ennek oka, hogy bár a videóban viszonylag sok táncos szerepelt, de ázsiai táncos egy sem volt köztük. Ez pedig mégiscsak látványos hiány Ausztráliában, ahol a lakosság 17 százalékának valamelyik ázsiai régióban vannak a gyökerei.

A menedzsment igyekezett komolyan venni a kritikát, és Troye Sivan ezután hirtelen tucatnyi ismert ázsiai TikTok-tartalomgyártóval készített közös videót a Rush-ra. Majd ezek után érkezett a Got Me Started klipje, amit egyenesen Bangkokban forgattak, és még kisebb-nagyobb helyi hírességek is feltűnnek benne – köztük az egyik leghíresebb thai boys love sorozat, az I Told Sunset About You színésze, PP Krit is.

A Got Me Started a második single az október 13-án megjelenő Something to Give Each Other című lemezről, amely öt év után az első új album lesz az énekestől.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin