Életmód

Tetoválásával támogatja leszbikus lányait egy büszke apuka

Kaitlyn Atwell és húga szerencsésnek mondhatják magukat, amiért családjuk nem „csupán” elfogadta és támogatta őket előbújásuk után, de édesapjuk különleges ajándékkal is készül számukra.

Meggyőztem apukámat, hogy csináltassa meg élete első tetoválását, és elküldte nekem azt a képet, amit a húgom festett” – idézi a Pride Kaitlyn Twitter-bejegyzését a festménnyel és a beszélgetéssel együtt, melyet édesapjával folytatott.

 

 

Kaitlyn megkérdezte édesapját: mégis milyennek képzeli a tetoválást? Feketére szeretné vagy színesre? És erre a legédesebb választ kapta, amit csak el lehet képzelni:

Szerintem színesre szeretném csináltatni. A lányom okkal használt hozzá színeket. Majdnem olyan, mint amilyeneket a Pride-on látni, ugye?! Két leszbikus lányom van, akikre nagyon büszke vagyok, éppen ezért szerintem csakis színesre csináltatnám meg a tetoválást.

Miután a festményről és a tervezett tetoválásról Twitteren elterjedt a bejegyzés, John Atwell számos üzenetet kapott LMBTQ fiataloktól, akik közül többen is elmondták, hogy olyan támogató szülőket szeretnének, mint amilyen ő maga. Atwell ezután megüzente: mostantól szívesen lesz bárki apukája, akinek szüksége van rá.

 

John Atwell on Twitter

Thanks so much for all the likes and comments!!! Im everyone’s dad now!!!! #LGBTQ https://t.co/wbpcjzhfM0

 

Previous post

Herstory - Marsha P. Johnson, Stonewall hőse

Next post

Hálás a Diesel a Pride miatt távozó követőinek