Hírek

Szivárványszínű ruhában tiltakozott Lengyelországban Olly Alexander

A lengyel The Voice adásában Olly Alexander nyíltan fellépett a kelet-európai ország egyre inkább homofób hangot megütő kormánya ellen és szivárványszínű öltözékében állt színpadra.

A nyíltan meleg énekes, aki a Years and Years formáció frontembere, egy csodálatos ruhakreációt viselt, miután helyi aktivisták arra kérték, használja ki a műsor nyújtotta lehetőséget és álljon ki a helyi LMBTQ  közösségért és annak jogaiért, hiszen az országban több millióan követik figyelemmel a tehetségkutatót.

Szivárványszínű ruhákat viselni nem tűnik nagy dolognak, de nagyon hálás vagyok, amiért megkértek erre” – nyilatkozta a fiú.

A fiatalember teljes fellépése megtekinthető YouTube-on:

 

 

A lengyel kormány LMBT ellenessége mára odáig fajult, hogy nem engedélyezik az azonos nemű párok megjelenését a televízióban. Arról nem is beszélve, hogy az azonos neműek házassága továbbra is illegális. Néhány héttel ezelőtt Andrzej Duda köztársasági elnök a sajtónak nyilatkozva pedig elmondta: nem lenne ellenére aláírni egy olyan törvényt, amely az úgynevezett „homoszexuális propaganda” betiltását tartalmazza.

A teljes cikk itt olvasható:

A lengyel elnök támogatja a “homoszexuális propaganda” betiltását

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin