Lifestyle

Online kerekasztal-beszélgetés a magyar LMBTQ-helyzetről

 

Április 11-én, szombaton különleges online kerekasztal-beszélgetésen ismerkedhetünk meg Magyarország nagyvárosainak LMBT szervezeteivel.

A Szabad Terek, az Auróra és a Bánkitó Fesztivál rendezésében már javában zajlik az Auróra x Bánkitó Karanténfesztivál, melynek keretei között egy érdekes LMBTQ-vonatkozású beszélgetésre is sor kerül.

A rendezvény – melyet a Szabad Terek Facebook-oldalán lehet majd élőben nyomon követni, de utólag is visszanézhető lesz – vendégei a Radványi Viktória a Budapest Pride-tól, Fejes Eszter a Cifra-LMBTQ Közösség Kecskemét képviseletében, Hegedüs Hanga a Szegedi LMBT Közösségértből, Talabos Dávidné Lukács Nikolett a DebrecenPride-tól és Hegedüs Martin a pécsi Diverse Youth Networktől.

A beszélgetést a Humen Magazin munkatársa, Kanicsár Ádám András moderálja.

A beszélgetés során a résztvevők elmesélik, hogy városaikban mi a helyzet LMBTQ-fronton, milyen eseményeket terveznek a jövőben, szó fog esni arról, hogy milyen hatással van a Pride-ra a koronavírus okozta helyzet, de természetesen fontos téma lesz a salátatörvény hírhedt 33-as törvényjavaslata is.

A rendezvény Facebook-eseménye itt található.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin