Lifestyle

Nyerni és veszíteni is csak élvezettel!

 

Az unalmas, hideg őszi esték után megérkezett a bulik nélküli unalmas hétvégék időszaka is, így még több fejtörést okoz, mivel üssük el az estéinket. Különösen most, amikor javarészt amúgy is a négy fal között kényszerülünk maradni. A házibuli műfaja szintén csak egy bizonyos fokig űzhető, hiszen nem mindenkinek adatik meg a jófej szomszéd. És akárhogy nézzük, e bulik erőteljesen korlátozzák a lehetőségeinket, ha ismerkedésről, flörtölésről van szó.

Persze a sárga applikáció korában az ismerkedés nem feltétlenül kell, hogy helyszínfüggő legyen, de akár egy alkalmi találkozásról vagy éppen a párunkkal együtt töltött szombat estéről legyen szó, valamivel mindig jó felpezsdíteni a hangulatot.

A játék sohasem megy ki a divatból

Egy kellemes estét mondjuk koktélokkal kezdeni, majd az ágyban befejezni sosem rossz választás, de sok mindennel még izgalmasabbá lehet tenni. A lehetőségek tárháza széles, akár romantikus, akár vadabb estét tervezünk.

De mi a helyzet azokkal, akik az amúgy is izgalmas játékot kicsivel hosszabbra szeretnék húzni? Erre is számos lehetőség kínálkozik, de most olyasmit mutatunk, amire szerintem eddig kevesen gondoltak. Ez a valami nem más, mint a társasjáték. Ám nem a Monopolyra és társaira gondolok, noha a végén itt is mesés jutalom ütheti a markunkat.

 

Egy igazán hosszú menet

Az Adsz Vagy Kapsz? társasjáték természetesen nem másra épül, mint a SEX-re, az S alsó szárától indulva egészen az X tetejéig, a csúcsra jutva. Furcsa lehet, de ez kétszemélyes játék. Az első gondolatom nekem is az volt – mint általában mindenkinek -, hogy a „klasszikus” társasjátékok mintájára miért nem lehet többen játszani? Talán a játék készítői később előrukkolnak csoportos verzióval is, de addig érjük be azzal, hogy vagy a játékostársunk vagy a mi kívánságunk teljesül a végén. Ez a játék ugyanakkor olyan győzelmet hoz, amit a vesztes is garantáltan élvezni fog. Csak kattintanod kell:

AVK: Adsz Vagy Kapsz? – felnőtt társasjáték

Persze – ahogy ez a társasjátékoknál megszokott – a célbaérés nem megy olyan gyorsan, a villámmenetek itt kizárva. Viszont a célig való eljutás minden lépése izgalmakat rejt számunkra. A SEX során különböző dobókockákkal a kártyákon lévő feladatok teljesítése vár ránk, amelyekhez társunk bevonása is szükséges, így ez tényleg egy olyan játék, amelyben a másik lépése is élvezettel tölthet el.

És hogy játékosként mit kívánj? Igazából bármit, amire vágysz, amit közösen átélnél játékostársaddal. Ebben a játékban a fantáziának nem szabnak határt, a legizgalmasabb az egészben, hogy a játék végére már mindketten garantáltan olyan állapotban lesztek, hogy alig várjátok, hogy egymásnak essetek és teljesítsétek a nyertes vágyát.

Ha kedvet kaptál a SEX-hez, további információért kattints IDE és indulhat a kalandozás!

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin