Lifestyle

Környezettudatos síkosítókkal hancúrozhatunk a bolygónk védelméért

fotó: vishstudio

 

Mindannyian szeretjük a minőségi szexuális élményt. Legyen szó egyedül, társsal, vagy felnőtt játékkal átélt gyönyörről, törekszünk kihozni belőle a maximumot. Én sem működök másképp, és szó szerint a saját bőrömön tanultam meg, hogy nagyon nem mindegy, milyen kellék segít a csúcsig.

Míg az óvszerből – függetlenül attól, hogy melyik végén állok – hamar kitapasztaltam, melyik kényelmes, addig a sikosítóval akadtak gondjaim. Egyrészt le szeretném szögezni, hogy a használata fontos. Bár jó dolog a nyál, nem biztos, hogy mindig van belőle elég, és hiánya könnyen fájdalmas, akár sebesüléssel is járó élményhez vezethet.

Másrészt évekig estem újra és újra abba a hibába, hogy kizárólag arra a választékra támaszkodtam, amit az üzletek polcain találtam. Az meg, valljuk be, nem nagy eresztés. Indokolatlanul sokat kell kenni belőle és hamar ragadni kezd, ami nem segíti a minőségi és gördülékeny pillanatokat.

Így határoztam el, hogy sikosítót is online keresek. Miért ne? Ha a kedvenc számítógépes játékomat, vagy a másnapi ebédemet rendelhetem onnan, akkor miért a sikosító legyen kivétel? Így a kassza előtti pironkodást is megspórolom, és az egyes márkáknak is alaposan utána tudok nézni.

A választék pedig egészen elképesztő. Első alkalommal úgy éreztem magam, mint gyerekként – na jó, nem csak gyerekként – a játékbolt LEGO-részlegén. Azt sem tudtam, hova kapjam a fejem. Végül három márkát próbáltam ki. Elsősorban a víz alapú készítményekre koncentráltam, mert bár a szilikon alapúak is népszerűek, előbbi mellett jóval több érv szól: megfizethető, bőrbarát, óvszerbarát, könnyen lemosható, nem hagy foltot maga után és még ízesített, sőt! Bio, illetve vegán kínálata is akad.

 

fotó: Volodymyr Tverdokhlib

 

A JO márkával kezdtem, amely többek között hűsítő és melegítő hatású sikosítókat kínál, kimondottan anális együttléthez. Talán nem árulok el nagy titkot, hogy ezeknek a különlegessége, hogy a használat során hűsítenek, vagy pont ellenkezőleg, melegségérzetet keltenek. Kinek mire van épp szüksége! Amire viszont nem számítottam, hogy a legapróbb stimulációra is másképp, sokkal intenzívebben reagált a testem, mint egyébként szokott.

A Créme Brulée ízesítésű JO sikosító igazán édes perceket okozott. Klasszikus kettő az egyben termék: könnyen fordíthat érzéki masszázst együttlétbe, és praktikus, hiszen a két tevékenység között még csak cserélni sem kell, sikosítóként is alkalmas! Arról nem is beszélve, hogy a desszerthez is meghozza a kedvet. De azoknak is merem ajánlani, akik bár kívánják az édeset, diétás megfontolásból inkább csak szagolnának valami finomságot, a szájukba azonban nem vennék.

A másik márka, amit sajnálok, hogy csak mostanában fedeztem fel, a klinikailag tesztelt német Just Glide. Itt is számos termék közül választhatok, ám más koncepció mentén. A legfontosabb tudnivalók mindegyik tubuson fel vannak tüntetve: egyiket kimondottan felnőtt játékszerek mellé javasolják, másikat anális együttléthez.

 

fotó: vishstudio

 

És nem tévesztik szem elől a környezettudatosság és organikusság jelentőségét sem. Több biotermékük is elérhető már, amelyek hangsúlyozottan csak természetes és vegán összetevőket tartalmaznak. Ez egyébként abszolút érződik is, amikor az ember akár csak kíváncsiságból a bőrére ken belőlük: valóban természetes érzés és nagyon kevés is elegendő ahhoz, hogy hatékony legyen.

Zárásul szeretném megemlíteni a BIOglide sikosítót, ami hasonlóan prémium minőséget nyújt és a környezetbarát kategóriában nálam magabiztos befutó. Ugyancsak Németországban készítik és mind klinikailag, mind bőrgyógyászatilag tesztelt, száz százalékban természetes, vegán összetevőket tartalmaz és előállítása során nem történik szén-dioxid kibocsátás. Mi tehetné felhőtlenebbé a szexuális élményt, mint a tudat, hogy közben a bolygónkat is óvjuk?

Én bármelyik sikosítót szívből ajánlom, nehezemre esne akár csak egyet is kiemelni. Mindegyik más-más helyzetben okoz kellemes pillanatokat és ez így van jól, hiszen ahogy nincs két egyforma orgazmus, úgy nincs két egyforma sikosító sem.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin