Színes

Veszteni élvezet is lehet

 

Kevés olyan dolog van az életben, amelyben vesztesnek lenni is élvezetet jelent, pedig néha igazán izgalmas alulmaradni. Ha pedig már az odaút is élvezettel van kitaposva, az maga a kánaán.

Hiába, azt le kell ismerni, hogy minden játékhoz szerencsére van szükség, még ha eltérő százalékban is. De nélküle nem megy. Ha pedig Fortuna éppen nem számunkra kedvez, hiába teszünk is meg mindent érte, fontos, hogy akkor is legyen számunkra élvezet a játék minden perce, az elejétől egészen a végéig. Ha pedig ezt a játékot olyannal tudjuk játszani, akivel szeretjük az izgalmakat, akkor a legjobb receptet tartjuk a kezünkben.

De nem szeretnék tovább rébuszokban beszélni, hiszen semmi csodáról, csak a (Sz)expedíció tásasjátékról van szó. Tavalyelőtt, a karantén idején írtunk nektek egy másik, az Adsz vagy Kapsz társasjátékról, amely után most egy teljesen új játék került a piacra, aminek a célja szintén a gyönyör útján haladás.

Büntetőkártyák, vetkőzés, számtalan erotikus forgatókönyvek és egy kis S&M is fért ebbe a társasjátékba. Az pedig, hogy milyen hosszan akarjuk elnyújtani a játékot, csak rajtunk múlik. Még az elején megbeszélhetjük partnerünkkel, hogy csak gyors, vagy egy hosszabb menetet szeretnénk.

Miután végigjártuk a gyönyör kincsestérképét és begyűjtöttük a megfelelő számú X-et – pontosabban a legtöbbet – akkor elővehetjük a saját kis kártyánykat, amire felírtuk, hogy mit is szeretnénk, ha nyernénk.

Azt pedig tapasztalatból mondom, hogy izgalmakból senki nem fog hiányt szenvedni a játék során.

Az élvezet garantált, csak kattintanod kell:

(Sz)expedíció – felnőtt társasjáték

 

hirdetés
'Fel a tetejéhez' gomb